НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА 8 интересни и нестандартни идеи за красива коледна елха

8 интересни и нестандартни идеи за красива коледна елха

0
8 интересни и нестандартни идеи за красива коледна елха
8 интересни и нестандартни идеи за красива коледна елха

Нова Година наближава и е време най-накрая да украсим коледната елха. За да не се чудите при избора на гирлянди и играчки, ние ви представяме 8 готови идеи, като със сигурност сред тях има поне една, която ще ви хареса.

Минималистично дърво

Ако не искате твърде колоритна, осветена от светлини елха, тогава украсете с един вид красиви играчки, които на Вас ви харесват. Това дърво ще се впише във всеки интериор и няма да се налага да мислите как да закачите всички играчки по клоните.

Забавно дърво с ярки играчки

Красиви играчки в ярки цветове, бонбони, мъниста и гирлянди – и дървото е готово! То може да се съчетае с любими от детството, както и с модерни декорации – този микс ще придаде уникален стил и красота.

Коледно дърво с червени декорации

Невъзможно е да си представим Коледа и Нова година без червения цвят. Затова украсете коледната елха с червени топки, звезди, снежинки и мъниста. Това е опция, подходяща за традиционна украса и със сигурност ще се хареса на всички, млади и стари.

Блестяща елха

Какво може да бъде по-цветно и по-светещо от коледна елха? Атмосферата на приказките и магията започва веднага след като светлините са запалени. И дори възрастните започват да вярват, че е на път да се случи нещо прекрасно!

Топки-фенери

На много от традиционните коледни елхи, топките са основната украса: не е необходимо да отделяте много време – просто изберете любимите си топки и ги поставете на еднакво разстояние една от друга.

Най-уникалното дърво

Такава украса може да се гледа в продължение на часове: необичайни играчки, гирлянди, фигури и сняг на прах. Не се страхувайте, че ще прекалите, най-важното – вземете всички декорации в един и същи стил и цвят. Поканете децата да украсяват елхата – те също могат да проявят фантазия.

Винтидж коледна елха

Играчките, с които вие сте украсявали дървото като дете, сега можете да намерите само в ретро магазини, но те са скъпи, тъй като са свързани с много щастливи моменти и спомени.

Вижте още: Коледни сладкиши със сушени плодове: 4 отлични рецепти!

Креативна коледна елха

Ако нямате проблеми с въображението, тогава може би вече сте измисли с какво и как да украсите коледната елха. Например, тя може да бъде накичена със сушени плодове или бисквитки, ръчно изработени играчки, поздравителни картички… Нека това дърво бъде отражение на вашето творчество!