НАЧАЛО ЗДРАВЕ Древна рецепта лекува всякакви проблеми със сърцето!

Древна рецепта лекува всякакви проблеми със сърцето!

Древна рецепта лекува всякакви проблеми със сърцето!
Древна рецепта лекува всякакви проблеми със сърцето!

Искаме да ви споделим една супер рецепта, която е на около 800 години!

Създателката на тази рецепта е най-известната монахиня – Хилдегард фон Бинген, която е живяла преди 800 години. Нейната рецепта се предава от монахиня на монахиня, а по-късно е записана и усъвършенствана от лекарите!

Монахинята казва, че всяко семейство трябва да има тази велика рецепта, която ще ви помогне да съхраните сърцето си и всичко, свързано със сърдечно-съдовата система.

Използвайте я, когато почувствате никакви проблеми със сърцето, като например сърцебиене поради стрес, ангина, стенокардия и други.

Рецепта за природно лечение и оздравяване на сърцето:

Ще ви трябват:

10 стъбла пресен магданоз (без корените)

Един литър домашно червено или бяло вино

Две супени лъжици винен оцет

300 грама мед

Начин на приготвяне:

Сложете стъблата пресен магданоз заедно с листата в един литър домашно вино и добавете 1-2 супени лъжици чист ябълков оцет. Сгответе за 10 минути на слаб огън. Внимание: не трябва да образува пяна!

След това добавете 300 грама мед и разбъркайте добре.

Прецедете и изсипете горещото вино в стъклена бутилка. Отново разбъркайте добре. Имайте предвид, че утайката, която се образува, не е вредна!

Вижте още: Омотайте крака си по този начин и забравете за мазолите!

Употреба:

Това средство се използва всеки ден, като трябва да приемате по една супена лъжица, докато симптомите не спрат да се появяват. Най-добре приемайте вечер. Като средство, което съдържа алкохол, не го пийте сутрин преди работа, за да можете да шофирате в пълен контрол.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, ви препоръчваме да се консултирате с лекар. Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве.

Не забравяйте, че редовните физически упражнения са полезни за вашата сърдечно-съдова система! Подобрете състоянието си с този супер комплекс от природата!

loading...