НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Разберете дали чуждо влияние не ви пречи в живота!

Разберете дали чуждо влияние не ви пречи в живота!

0
Разберете дали чуждо влияние не ви пречи в живота!
Разберете дали чуждо влияние не ви пречи в живота!

Има ли над вас енергия и влияние, които ви карат да се чувствате нещастни и да ви застигат само беди?

В света има много нещастни хора, чийто живот не се развива добре. Те не работят за своето щастие, а само завиждат на по-успешните хора от тях и често ги проклинат. Те дори прибягват до различни заговори, а също и до това да им правят магии.

Ето как да разберете дали някой не ви вреди!

Трябват ви:

Стъклена чаша

Вода

2 кибритени клечки

Проверка:

Преди да започнете проверката, се отпуснете, трябва да сте в спокойно състояние и да попитате: “Направено ли ми е нещо в резултат на чуждо влияние?”

75_1

Дръжте клечките вертикално на 4-5 см от повърхността на водата в средата на чашата, не трябва да допират ръбовете на стъклото.

75_2

Затворете очи и си задайте същия въпрос. Пуснете първата клечка и я оставете да падне свободно във водата.

След като първата клечка прекрати движението си, направете същото с втората.

Разбира се, клечките ще вземат определена позиция, от която ще се прецени дали над вас има влияние. Често заемат три основни позиции, съответстващи на местоположението им: липса на контакт между тях, допир между тях или с пресечна точка на контакт. Всяка от тези комбинации носи специфична информация.

Най-доброто състояние е липса на контакт между клечките. Тази подредба гласи, че енергията ви е свободна от външно влияние и грижите и болестите са чисто физически от природата. В тази ситуация, за да подобрите здравето си, трябва да приемате лекарства, да пиете повече чайове от билки и да правите физически упражнения.

75_3

Докосването между клечките показва, че сте под влияние на енергия или непрофесионално магическо заклинание. Тази атака може да бъде направена в обществения транспорт, по време на спор със семейството и приятелите, при спречкване и в други подобни ситуации.

75_4

Пресичащите се клечки говорят за целенасочено увреждане. Пресечната точка на клечките показва енергийния център, който е преминал през вас заради интензивната атака на вашите зложелатели. За да определите този център и от какво точно влияние страдате, е необходимо визуално да разделите едната клечка на 6 части и да видите коя от тях докосва другата клечката.

75_5

Външната сила в този случай е отразена най-добре от клечката, а за да може да се определи нивото на разрушение, е необходимо за минута да прочетете текста по-долу.

Нива на влияние

Първо ниво

Това показва липсата на енергиен център в жизнените сили. Някой се опитва да ви лиши от самото желание да живеете. От физическите органи могат да бъдат засегнати репродуктивните органи и бъбреците.

75_6

Второ ниво

Говори за поражение в центъра на сексуалните отношения. В организма могат да бъдат засегнати дебелото черво, половите органи, пикочния мехур, кръвоносните съдове на долните крайници.

75_7

Трето ниво

Влияние върху общественото ви положение. Някой негативен човек се опитва да унищожи доверието към вас, способността да изграждате контакт с други хора, опитва се да ви остави самотен. При поражения в енергийния ви център често се появяват язва на стомаха, проблеми с черния дроб, жлъчния мехур, тънките черва, панкреаса.

75_8

Четвърто ниво

Тук говорим за поражения в сърдечния център или влияние върху чувството на любов. Такова влияние има за цел да ви лиши от баланс и разбиране за света. Когато е притиснат този енергиен център, вие не получавате удоволствие от живота, не можете правилно да избирате партньорите и приятелите си, лишени сте от подкрепата на другите. Имате болести на сърцето и проблеми със сърдечно-съдовата система, усеща се рязък спад в имунните реакции.

75_9

Пето ниво

Човекът, който ви причинява това, ви прави неподатливи на външни дразнители, ставате безразлични. В организма ви страдат белодробната система, бронхите, фаринкса и ларинкса, щитовидната жлеза.

75_10

Вижте още: Тези правила за сервиране трябва да ги знае всяка домакиня!

Шесто ниво

Непознатият се опитва да постави в ума и мисленето ви, чужди планове и цели. Цялата ви енергия отива в празни и ненужни действия, които не ви носят никакъв успех. Може да страдат мозъка и гръбнака, нервната система като цяло, регулаторната функция на хормоналния метаболизъм и обмяната на веществата.

75_11

Използването на този метод ще ви позволи да разберете дали има нещо, което ви оказва лошо влияние, предизвикано от недоброжелатели. Много често в живота ни има трудни моменти, които понякога не зависят от нашите действия или бездействия.

Пожелаваме ви никога да не бъдете засегнати от негативно влияние на други хора! Споделете тази статия с приятели!