НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 5 признака, че познавате някого от минал живот!

5 признака, че познавате някого от минал живот!

0
5 признака, че познавате някого от минал живот!
5 признака, че познавате някого от минал живот!

В живота често се случва така, че срещаме хора, които не сме познавали, но веднага усещаме, че сме ги срещали и преди. Парапсихолози твърдят, че тази връзка се осъществява само с тези, с които сте се познавали в предишен живот. Ето 5 признака, с помощта на които ще се убедите сами.

1. С този човек губите представа за времето

Това е един от най-очевидните признаци. Времето престава да съществува, когато общувате и прекарвате времето си заедно. И двамата искате да избягате от останалата част на света и да се насладите на компанията си.

2. Познавате другия човек като петте пръста на ръката си

Друг знак за вас трябва да бъде фактът, че познавате този човек като отворена книга. Обръщате внимание на едва забележими движения и жестове, които дори той не забелязва. Не трябва да му задавате въпроси, за да разберете дали е нервен, истински щастлив или в затруднено положение.

3. Сближихте се от самото начало

Един от основните показатели – току-що сте се срещнали, но след това бързо сте намерили общ език, сякаш сте били разделени дълго време и сега най-накрая пак сте се събрали (говорим не само за лични отношения, но също така и за приятелството). Това не винаги се случва, но ако се случи, е едно наистина магическо усещане.

4. До тези хора е трудно да сдържате емоциите си

Друго доказателство, според парапсихолози – просто не можете да скриете емоциите и чувствата си към него. Единственият начин да изразите своите емоции в присъствието на този човек – е да се разкриете напълно. И той се чувства по същия начин и отговаря точно така.

Вижте още: Стои ли пред вас енергиен вампир? Разберете сега!

5. С него изпитвате усещането, че сте си „у дома“

Може да сте на един милион километра от дома, но няма нищо, което така да предизвиква у вас искра, като погледът на този човек, който ви дава усещането, че с него винаги сте си у дома. Усещането за дом, произтичащо само от погледа на човека – е сигурен знак, че сте се познавали в предишния си живот. Този човек знае всичко за вас и е готов да направи всичко възможно, за да ви направи щастлив.

Вярваме, че тази статия с петте признака ви е помогнала да разберете по-добре най-близките си приятели и партньори.