НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Ето защо след раждането жена му починала внезапно!

Ето защо след раждането жена му починала внезапно!

0
Ето защо след раждането жена му починала внезапно!
Ето защо след раждането жена му починала внезапно!

След раждането Кеси починала внезапно, а когато всички научили причината, били ужасени!

Джо и Кеси се срещнали по време на работа през 2004 г. и се влюбили. След 2 години те се сгодили и нямали търпение да създадат семейство. И това се случило скоро. През 2015 година тя забременяла с тризнаци. Това означавало, че ще имат 5 деца на възраст под 7 години. По-голямата дъщеря не можела да чака новия член на семейството от щастие.

За съжаление по време на бременността, лекарите открили кръвен съсирек в белите дробове на Кеси. След раждането на двете момчета и едното момиче, тя се почувствала по-добре. Когато тя била изписана от болницата, се събудила от остра болка в гърдите й. Скоро след това починала.

Кръвни съсиреци обикновено се появяват по време на бременност, тъй като тялото се подготвя да не загуби твърде много кръв при раждането.

Вижте още: Историята на тяхната истинска любов ще ви просълзи!

Поради тази причина, лекарите не препоръчвали приема на твърде много хапчета по време на бременността, тъй като кръвобръщението отслабвало, кръвоносните съдове до таза ставали по-плътни и матката се разширява, а това се оказало бомба със закъснител!