НАЧАЛО ЗДРАВЕ Комбинацията, която бори рака: лимон и сода за хляб!

Комбинацията, която бори рака: лимон и сода за хляб!

0
Комбинацията, която бори рака: лимон и сода за хляб!
Комбинацията, която бори рака: лимон и сода за хляб!

Полезните свойства от комбинацията от лимон и сода изобщо не са преувеличени!

Добре известна е ползата от пиенето на вода с лимон. Но малко хора знаят, че ако добавят към водата само още една съставка, която присъства във всяка кухня, ще получат дори повече ползи за здравето си.

Чрез добавянето на една супена лъжица сода за хляб към течността, можете да се предпазите от хронично възпаление и дори рак.

Ето как комбинацията между лимон и сода работи!

Лимоните съдържат съединения, наречени лимоноиди, които имат способността да се борят с разпространението на рак на гърдата. Около 11 различни вида лимоноиди са в състояние да се преборят с болестта, като убиват раковите клетки само за 12 часа.

Проучванията показват, че консумацията на четири лимона или на повече от 150 грама цитрусови плодове на седмица намалява риска от появата на рак на гърлото с 58%, на рак на фаринкса с 53%, на рак на стомаха с 31% и рак на дебелото черво с 18%.

Друго проучване установява, че жените, които никога не са се подлагали на хормоно-заместителна терапия и ядат около 75 грама дневно цитрусови плодове, намаляват риска от рак на гърдата с 22%.

Високото съдържание на витамин С в тези плодове бори агресивния рак на дебелото черво и инхибира растежа на тумора. Семките и лимоновите кори дори съдържат повече антиоксиданти от сока.

Този плод също може да:

  • понижи холестерола
  • пребори възпалението
  • убие вредните бактерии
  • регулира високо кръвно налягане
  • пребори депресията и стреса
  • помогне за детоксикацията на бъбреците и черния дроб

Вижте още: Смесете кокосово мляко, куркума и джинджифил! Ето защо!

Содата за хляб, от своя страна, лекува рака, като се “бори” директно с възпалението и киселинността. Тя също предотвратява метастази (повторна поява на тумор) и защитава вашите лимфни възли.

Изследванията са показали, че содата може ефективно да излекува рак на простатата в напреднал стадий и да предотврати повторното му появяване.

С цел да предотвратите появята на рак, смесете 2 чаени лъжички прясно изцеден лимонов сок и половин чаена лъжичка сода за хляб във висока чаша вода и изпийте комбинацията на гладно преди закуска.