НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Котката – индикатор за вашата карма и благополучие

Котката – индикатор за вашата карма и благополучие

0
Котката – индикатор за вашата карма и благополучие
Котката – индикатор за вашата карма и благополучие

Котката е в състояние да послужи на хората като един вид показател за тяхното благосъстояние.

Повечето хора обичат котки и изпитват към тях само положителни емоции. Все пак се случва така, че някои хора да са изключително негативно настроени към тези сладки и пухкави същества. Котката ги дразни, вбесява, пречи и предизвика у тях желание незабавно да я изпъдят.

Вие такива ли сте? Просто помислете, ако човек не обича котки, това е негово право и ние не спорим с този факт. Но повярвайте отрицателното отношение към котките е повод да се замислите сериозно!

Котката, заедно с кучето, живее у дома с хората от незапомнени времена. Но ако вземането на куче обуславя специфична и ясна причина – лов, охрана, то при котките всичко е много по-сложно.

Унищожаването на малките вредители като плъхове и мишки могат да се причислят към извършваните от тях услуги, но основната цел на домашната котка не е ясна.

Котката има уникална био-енергична система. Тя е способна да настройва заобикалящото я биополе, като по този начин осъществява корекции, а при необходимост дори в определени случаи води до пълно възстановяване. Според разказите на собствениците на домашни котки след разговор с техния любимец, от тях изчезвали главоболие, пристъпи на високо кръвно налягане, всичко това не било измислица. Всеки пропуск в нашето тяло винаги се проявява като нарушение на енергията на аурата, котката усеща това и се втурва на помощ.

Въпреки това, талантът на тези космати красавици не се изчерпва само с балансиране на енергията. Котката е в състояние да служи като един вид показател за благосъстоянието на човека. Когато в живота ни всичко е наред, котката, която живее наблизо, е спокойна, спи по много, не пренебрегва хигиената и има добър апетит. Ако вашият домашен любимец несправедливо се изнервя, спре да се грижи за себе си, спре яде, това означава, че имате нещо в себе си, което не е наред.

Обикновено всички чувствителни котки реагират на кавги в семейството, освен това, те винаги вземат страната на несправедливо пострадалата страна от конфликта. Ако например, несправедливо наказвате детето си, бъдете сигурни, ще котката ще отиде при него и с грижа и мъркане, ще се опита да го успокои, за да възстанови неговото психическо равновесие.

И сега нека да кажем това, за което в действителност е тази статия. Подобно на всяка деликатна връзка, връзката между човека и котката му е двупосочна. Котките усещат добре хората, но и човекът усеща котката си. Ето защо хората, които са безразлични към нея не се срещат често. Или симпатия, или антипатия. Със съчувствието всичко е ясно, но враждебността…

Вижте още: Научете децата си на умножение бързо и лесно!

Според нашите наблюдения, деветдесет процента от хората с най-тежки форми на алкохолизъм не могат да търпят котки, повечето хора, които се отличават с нестабилност в личния си живот, категорично заявяват: “Аз мразя котки!”, децата, изложени на насилие в семейството или в училището прехвърлят болката си на бездомните или кварталните котки. И тези примери не са достатъчни. Ние можем да кажем със сигурност, че за един човек, чиято карма не е съвършена, котката предизвиква у него негативни емоции.

Такива хора трябва сериозно да се замислят за това как да променят живота си, да им олекне и да бъдат по-щастливи. А освен това пухкавото същество няма да ги доведе до нищо друго, освен да ги предизвика да се усмихнат.