НАЧАЛО ХОРОСКОПИ В кой месец е родена жена ви – разберете нейния жизнен път!

В кой месец е родена жена ви – разберете нейния жизнен път!

0
В кой месец е родена жена ви – разберете нейния жизнен път!
В кой месец е родена жена ви – разберете нейния жизнен път!

Можете да определите съдбата на всяка една жена, след като узнаете месеца, в който е родена!

Аз и приятелките ми, всички си съвпадаме до най-малката подробност! Никога не съм мислила, че това може да се случи. Много от нас вярват в знаците на зодиака и по принцип вярата им е доста разумно решение. Въпреки това не само звездите могат да ни повлияят. Психолозите казват, че може да се съди за характера на човека (особено, когато става въпрос за жените) по месеца на раждане.

В първите месеци от живота се формират най-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Тогава подсъзнанието влияе на целия ни начин на живот в бъдеще, на начина, по който избираме партньорите си и като цяло на нашия характер. И именно месецът ни на раждане определя нашата съдба. Вижте чертите на всяка жена, които могат да се забележат според месеца на раждането й.

Жената, родена през януари

Дамите, които са родени през януари, се различават с невероятна си агресивност, амбиция и желание за ред. Те са много сериозни във взаимоотношенията си, а в живота си са по-скоро консервативни в своите възгледи.

Понякога тези жени са твърде критични или дори “придирчиви”, но това е само защото те наистина искат да имат най-доброто. Януарската жена допуска само онези хора до себе си, които харесва и които са на едно и също интелектуално ниво като нейното. Плюс това, ако искате да сте в близост до нея, по-добре имайте същия поглед за живота като нейния.

Жената, родена през февруари

Жените, родени през февруари, са много романтични. Основното нещо, което трябва да запомните, е да се отнасяте към тях с определена доза търпение. Не всеки човек може да разбере тяхната загадъчна душа и причината за техните непрекъснато променящи се настроения. Но тези жени не се нуждаят от “всеки.” Те се нуждаят от някой специален.

Жените, родени през февруари, също така се различават от останалите по невероятното си въображение и способността си да мислят абстрактно. И все пак трябва да знаете следното: ако поне веднъж, заблудите тази жена, никога повече няма да я видите отново!

Жената, родена през март

Жените, родени през март, имат силна харизма и чар. Те са много лоялни, така че може да им споделите и най-големите си тайни.

Те имат верен и предан характер, обичат работата си, много лесно се разстройват, ако чуят и една грешна дума или погрешна преценка за себе си. От друга страна, човекът, когото избират, го избират завинаги. Тези жени са моногамни. Между другото, най-добрият съвет за тях е да си намерят човек, роден също през март. Ще бъдат напълно подходяща двойка!

Жената, родена през април

Родените през април, са дипломати. Те са общителни, лесно намират общ език с всеки човек. Единственият им недостатък е, може би, че от време на време имат навика да се самосъжаляват.

Но вие също така трябва да знаете, че жената, родена през април, е много ревнива, а когато има основание за спор или кавга, в нея се случва истинска експлозия от емоции. По-добре не й давайте никакъв повод за конфликт! И ако вече веднъж скандалът е започнал, не се опитвайте да го продължавате, а веднага го туширайте или просто напуснете стаята.

От друга страна, априлската жена повече от всеки друг знае какво е удоволствие. Тя наистина ще ви направи най-щастливият човек в света. Но душата й е отворена само за тези, които заслужават доверието й. Тя ще направи всичко, за да не ги загуби!

Жената, родена през май

През май месец се раждат устойчиви и лоялни към своите убеждения жени. Те имат силен вътрешен морален компас и никога не нарушават своите принципи.

Тези жени обикновено са с много атрактивен външен вид, който обаче влиза в сложна комбинация с техния характер. Подобна жена е опасна за всеки мъж, който се влюби в нея. Защото, ако те не  чувстват същото, би било трагична и вероятно фатална любов. Ако някога имате афера с жена, родена през май, можете да сте сигурни, че ще я помните цял живот.

Жената, родена през юни

Това са много любопитни жени. Техните основни черти са общителност и страст за творчество. Основният им недостатък е, че те винаги казват това, което мислят. И никога не подбират думите си!

Те винаги си мислят, че е по-добре да се каже истината в лицето, а не да говорят зад гърба. Това може и да е така, но юнските жени не са наясно, че по този начин може да наранят чувствата на другите.

Освен това имайте предвид, че в любовта такава жена е доста опасен играч. Мъжете в техните ръце често се превръщат в играчки. Така че имайте това предвид, когато се запознаете с тях. И дори да имате време да се възстановите, не искате да попадате в капана на безусловната любов.

Жената, родена през юли

Дамите, родени през юли, се открояват от останалите заради своята честност и откровеност с любимите хора. За всички други хора те са загадъчни, красиви и много интелигентни, макар и недостъпни.

В ежедневието те избягват конфликтите и до последния момент се опитват да останат учтиви. Като цяло, те са красиви! Но помнете: ако само веднъж ги подведете по някаква причина, можете да ги загубите завинаги! Такава принцеса никога не прощава лъжа!

Жената, родена през август

Тези жени са уникална комбинация от егоцентризъм и огромно сърце. За мъжете всъщност по-добре да не се забъркват с тях, защото в отношенията си тя винаги печели. Тя е рядък диамант за силния пол. Може да се окаже, че живеете с една жена, която ви държи под крилото си цял живот.

Жените, родени през август, имат изключително чувство за хумор, но не искате да се подигравате с тях. Ако това се случи, ще бъде по ваша вина и бъдете сигурни, че ще ви отвърнат на удара.

Те винаги искат да бъдат в центъра на вниманието и никога не страдат от липса на уважение от мъжкия пол. При вида им мъжете винаги си губят ума!

Жената, родена през септември

Ако сте жена, родена през септември, означава, че вашите основни качества са доброта, дисциплина и външна природна красота. Що се отнася до отношенията ви с мъжете, най-важното нещо за вас е предаността. Ако някой е бил предан с вас, вие никога няма да го забравите.

Обикновено в живота вие сте много внимателни, прикрити и за съжаление малко отмъстителни. Вие искате да имате дълга и магична връзка. Мъжете, които търсят жена за една нощ, може веднага да ви прескочат!

От друга страна, жените, родени през септември, са доста критични в своите преценки и поради това имат много високи очаквания за своите партньори. Печели този, който докаже своята изключителност!

Жената, родена през октомври

Дамите, родени през октомври, се характеризират с по-силен и непоколебим характер. Те са много емоционални, но никога няма да заплачат пред други хора.

Те са много умни и не разкриват душата си пред всеки, защото знаят, че хората са склонни да злоупотребяват с доверието и властта.

Другите жени много често ги мразят, защото им завиждат. Дамите, представителки на месец Октомври, винаги получават най-доброто от мъжете и живеят достоен живот. Нищо не може да се направи! Това е част от тяхната природа!

Жената, родена през ноември

Тези дами ще бъдат винаги с една крачка пред другите. Те са активни, последователни, лесно разпознават лъжата. Ето защо, не трябва да си играете с чувствата на тези жени! Краят на грозните игри винаги ще бъде най-лошият.

От друга страна, те са истински огън! Никога не се отегчават и няма как да ги обвините в липса на амбиция. Основното нещо, което трябва да запомните за тях, е: Никога не ги питайте за тяхното мнение по даден въпрос, ако не сте готови да чуете истината.

Вижте още: Какво ти очаква в годината на Петела според звездите?

Жената, родена през декември

Дамите, родени през декември, са с изключително нетърпелив характер и невероятна изобретателност. За щастие, те са родени с много късмет. В каквато и ситуация да попаднат, те винаги ще излязат от нея като победители!

Тези жени са по-добри от всички останали, тъй като знаят как да развеселят мъжете. Тяхната тайна се крие в отвореното им сърце. Животът не ги плаши и едва ли може да ги нарани. Съдбата е доволна от тях, така че рано или късно те винаги получават това, което искат.