НАЧАЛО ЗДРАВЕ Преборете всеки вид синузит, като си приготвите тази напитка!

Преборете всеки вид синузит, като си приготвите тази напитка!

0
Преборете всеки вид синузит, като си приготвите тази напитка!
Преборете всеки вид синузит, като си приготвите тази напитка!

Синузит, грип, хрема – остават в миналото, ако си приготвите тази естествена напитка от няколко прости съставки!

Синузитът е състояние, при което лигавицата на синусите се възпалява. Обикновено синусите са пълни с въздух. В същото време, ако те са пълни с микроби и секрети (вирусни, гъбични и бактериални) това може да доведе до инфекция. Настинките, полипите в носа, изкривяването на носната преграда (промяната в носната кухина) или алергичния ринит (оток на носната лигавица) са някои от условията, които могат да доведат до запушване на синусите.

Видовете синузит.

Остър: Включва симптоми като хрема, запушен нос и лицева болка.  Започва внезапно и продължава 10-14 дни.

Субакутен: Възпалението трае 4-8 седмици.

Хроничен: възпалителните симптоми са с продължителност 8 седмици или повече.

Рецидивен: Получавате възпаление няколко пъти в годината.

Обикновено синузит се лекува с антибиотици, които въпреки че могат да имат краткосроен ефект, имат и много странични ефекти. Ето защо, най-добрият вариант е да използвате естествени средства за лечение на синузит.

За тази цел, ние ще ви представим едно природно средство, което е изключително ефективно и напълно безопасно. Основната му съставка е ябълковият оцет, който е известен с изобилието си от витамини, фибри, антиоксиданти и минерали. Той ще засили имунната ви система и ще подобви цялосното ви здравословно състояние. Просто следвайте инструкциите.

Необходими съставки:

¼ чаша ябълков оцет

½ чаша кокосова вода

1 супена лъжица лют червен пипер

1 лимон

1 супена лъжица мед

Вижте още: Кажете сбогом на разширените вени завинаги! Ето как!

Инструкции:

Трябва да загрете кокосовата вода в касерола и след това да я излеете в чаша. Добавете ябълковия оцет и разбърквайте добре. Оставете се да се охлади до стайна температура, след което добавете мед и лют червен пипер и разбъркайте отново. В края, добавете лимонов сок и разбъркайте добре.

За най-добри резултати, трябва да използвате тази напитка на гладно преди закуска и късно вечерта преди лягане. Продължете да я пиете до пълното си възстановяване!