НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Какво означава женската поза? Разберете още сега!

Тест: Какво означава женската поза? Разберете още сега!

1
Тест: Какво означава женската поза? Разберете още сега!
Тест: Какво означава женската поза? Разберете още сега!

Научете повече за природата на красивата си половинка според онази поза, в която тя обикновено стои.

От много време всички знаят, че една жена е мистериозна и необяснима. А нейният характер е пъзел, който трябва да бъде подреден! Но има светлина в тунела за всички, които се опитват да я разгадаят. Например, този тест, е един от начините да разберете жените и всеки ще намери нещо интересно за себе си!

Научете повече за природата на жената според позата, в която тя обикновено седи. Изберете подходящата поза от картинката и вижте какво точно означава това.

А – Вие сте балансирани, практични, толерантни. Лоялни и откровени сте в приятелството си. Определено студенината във външния ви вид понякога пречи да осъществите контакт с други хора.

Б – Харесва ви да бъдете в светлината на прожекторите. Вие имате активен темперамент, знаете какво искате и как да го постигнете. Вашата интелигентност и сила на характера, се изразяват в това, че вие показвате гъвкавост и необходима трезвост във възгледите си. Умеете да омайвате, уверени сте в себе си, трудно е да бъдете покорени и предпочитате да доминирате.

В – Може да се окаже, че трудно се въздържате от осъществяване на вашите намерения или идеи. Но бъдете внимателни, тъй като твърдият ви характер може да ви навреди, ако не успеете да бъдете гъвкави в отношенията си с другите.

Г – Вие сте амбициозни и често нетърпеливи да реализирате своите идеи и планове. Хазартната ви природа ви насърчава да се занимавате с предприемачество. Вашите методи за комуникация, енергия и динамика са вашите козове, но е необходимо от време на време да овладявате гнева си.

Д – Тази позиция на краката е особено разпространена сред жените, които не са достатъчно уверени в себе си и дори са нерешителни. Подобна поза може да провокира интерес към жената и да си мислите, че тя е с твърде сложен характер. Благодарение на своите атрактивност и такт вие ще бъдете в състояние да сте правилно оценени от околните.

E – Няма значение как ще стигнете до върха, вие сте сигурни в себе си. Вие сте жена, която е в състояние да живее и да използва това свое умение.

Ф – Вие сте искрена, честна, тъй като вашата правота не дразни другите. Вие се характеризирате с качества като точност, акуратност, педантичност, вродено желание за стремеж, граничеща понякога с мания. Външно изглеждате малко хладни, но това е подвеждащо. Имате златно сърце.

З – Вие сте сдържани и затворени, позата, която заемате означава отбранителна позиция. Не сте в състояние да отправите дори и най-малката шега към някого, тъй като имате свръхчувствителна природата. Околните се страхуват от вашите реакции и избягват да влизат в разговор с вас. Тази липса на контакт поражда у вас чувство на изолация.

Вижте още: Ако имате тази линия на ръката си, означава, че…

И – Вие сте много нерешителни, прекалено съвестни, страдате, ако не можете да помогнете на някого. Избягвайте хората и често прекарвате времето си в самота. Въпреки това, вие сте толкова крехки и наблюдателни, че сте много добри в това да правите много точни анализи. Склонни сте да надценявате своите способности

К – Вие имате властен и ревнив характер. Стремите се винаги и навсякъде да бъдете първи и да доминирате над останалите. Не е лесно да се общува с вас. Когато става въпрос за евентуални промени, особено в личния ви живот, вие показвате нерешителност.