НАЧАЛО РЕЦЕПТИ Вкусно и лесно за приготвяне месо! Поглезете вашите гости!

Вкусно и лесно за приготвяне месо! Поглезете вашите гости!

0
Вкусно и лесно за приготвяне месо! Поглезете вашите гости!
Вкусно и лесно за приготвяне месо! Поглезете вашите гости!

Иска ви се да отделите поне веднъж по-малко време за приготвяне на ястие с месо, но все пак да не се лишавате от добрия вкус. Рецептата, която ще ви представим, е напълно подходяща за вашата цел! Обзалагаме се, че ще ви стане любима!

Имате нужда от:

– Месо (свинско)

– Майонеза

– сол, черен пипер, подправки

– Горчица

Начин на приготвяне:

Най-лесният начин да приготвите едно месо, е не като го направите на отделни порции, а като го сготвите наведнъж в голям съд. Количеството на месото в такъв случай зависи от апетита ви.

Вземете месото и го нарежете на сравнително тънки парчета. Сложете на всяко парче малко горчица – това е един много важен момент в подготовката на ястието! Ключовият етап тук е, че когато намажете месото с горчица, соковете ще останат вътре в парчетата и ще бъдат толкова напоени, свежи и апетитни! Така че намажете всяко парче месо с горчица! По принцип, след като е готово, горчицата няма да се усеща в месото, но все пак не прекалявайте!

Поръсете с подправка за месо (по ваш вкус). Овкусете със сол, черен пипер и каквото вие желаете на вкус и сложете месото в купа.

Вижте още: Деликатен блат за медена торта! Ето как да го приготвите!

Вземете една тава и я намажете с майонеза. Благодарение на майонезата вашето месо ще има апетитна коричка. Поставете парчетата свинско в тавата. Намажете ги с майонеза. Колкото повече – толкова по-добре. Когато майонезата се препече във фурната, придобива вид много подобен на топеното сирене.

Сложете месото във фурната! Ще получите прекрасно ястие – ще го ядете и вечерта, и през нощта, и студено, и топло, и с прибори, и с ръце – то просто ще се топи в устата при това ще има уникално вкусна коричка!

Бон апети!