НАЧАЛО ЗДРАВЕ В случай на инсулт, животът ви може да бъде спасен от игла!

В случай на инсулт, животът ви може да бъде спасен от игла!

0
В случай на инсулт, животът ви може да бъде спасен от игла!
В случай на инсулт, животът ви може да бъде спасен от игла!

Иглата може да спаси живота на пациент в случай на инсулт. Този съвет е даден от един китайски професор, който казва, че трябва винаги да носите игла със себе си.

Това е невероятен и нетрадиционен начин за спасение на човека от удар. Всичко, което трябва да направите, е да отделите време да прочетете тази статия, защото никога не знаете, чий живот може да зависи от вас.

След като някой е претърпял инсулт, той се нуждае от почивка и оказване на първа помощ. Тези съвети ще ви помогнат да спасите живота на пациента!

Бъдете спокойни. Без значение къде се намира болният, имайте предвид, че той не може да се движи и ако се опитате да го преместите, капилярите ще се спукат и това ще предизвика кървене в мозъка! Ако имате обикновена игла за шиене, тя ще ви бъде достатъчна.

Задръжте иглата над пламък, запалка или свещ, за да се стерилизира и след това я използвате, за да пронижете възглавничките на всичките 10 пръста.

Няма специфично правило на акупунктурата, бодовете трябва да са само на няколко милиметра от нокътя. Пробийте така, че да започне да тече кръв. Ако кръвта не започва да капе, започнете да я изстисквате.

Когато всички 10 пръсти кървят, изчакайте няколко минути и ще видите, че болният се връща към живота! Ако устата му е изкривена, започнете да масажирате ушите му, докато се зачервят – това ще означава, че кръвта е нахлула към тях.

След това убодете с игла всяко ухо в меката част, така че да изтекат няколко капки кръв и от там. Няколко минути по-късно, устата на жертвата вече няма да е изкривена.

Вижте още: Сок, който спасява хора: приготвя се изключително бързо!

Изчакайте, докато жертвата придобие нормално състояние без никакви необичайни симптоми, а след това я изпратете в болница.

Този традиционен метод от китайската медицина ще спаси живот. Приложението му осигурява почти 100% резултат и с негова помощ близките ви ще оцелеят при инсулт.