НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Изповедта на този мъж има над 1 милион харесвания във Фейсбук…

Изповедта на този мъж има над 1 милион харесвания във Фейсбук…

0
Изповедта на този мъж има над 1 милион харесвания във Фейсбук...
Изповедта на този мъж има над 1 милион харесвания във Фейсбук...

Въпреки че много обича жена си, Джейсън Хюлет, онзи ден, по странен начин й изневерил. Той споделил във Фейсбук изповедта си, като нямал представа, че посланието му ще бъде видяно от над 1 милион изумени хора.

Ето какво написал той във Facebook:

“Малко ме е срам да си призная, но днес, по някакъв начин, изневерих на жена си. Нека да поясня. Отидох до магазина, за да си купя някои мъжки неща…знаете нокторезачка за нокти, машинка за подстригване, гъба за тяло…

Когато стигнах до касата, погледнах пред себе си и видях жена, която веднага ме спечели. Помислих си:

“Уау, този, който е с нея е истински щастливец!” Но в следващата секунда разбрах, че това е жена ми!

Не знам дали осъзнавате, но е истинско съвпадение да се срещнем със съпругата ми в магазина, и то по едно и също време да бъдем на касата. И двамата сме дошли по едно и също време тук, с различни автомобили.

Между нас имаше само един клиент. Докато чакахме ред й изпратих съобщение: “Ей, красавице” и “какво ще пазарувате, мила моя?”. Но тя не обърна внимание на телефона. Отказах се от това да привличам вниманието й към мен, защото разбрах, че може би ще бъде срамота, ако се провикна на касата и се похваля на хората, че тя е моя. Просто стоях и в тишината осмислях чувствата си към нея…

За начало, бях шокиран от привлекателността и красотата й. Знам, че често я виждам, но сега осъзнах, че я виждам по нов начин. Това ме накара да се усмихна.

На второ място ме зарадва това, че въобще не ме погледна. В същото време това е и добро и лошо. От една страна е добре, че не заглежда други. Но се чудя, какво би било, ако аз не съм тук? Ще трябва за всеки случай да купя сълзотворен газ.

От друга страна, това е лошо, защото осъзнах колко трудно е да спечелиш любовта й. И какви усилия ми костваше преди толкова години да успея да я убедя да излезе с мен на среща.

На трето място, много се зарадвах, че я виждам в този ден, изпълнена с увереност, като една независима, способна, скромна, забавна, учтива и прекрасна жена, каквато е. И тогава тя просто взе покупките и излезе навън. Нищо не казах, не тръгнах след нея. Просто гледах с възхищение, знаейки, че тя е моя съпруга и аз обичам всичко, свързано с нея. Тя много рядко влиза във Facebook и няма да види изповедта ми. Няма да разбере, че по някакъв начин днес я разочаровах. Исках да споделя това с всички вас, защото аз съм само един обикновен мъж, който се радва на живота.

Вижте още: Древен метод за изпълняване на желания. Трябва ви само игла!

Сигурен съм, че много от вас са имали подобни преживявания във връзка с тези, които обичат, а както знаете сами, тези моменти са наистина съвършени.

Целта на изповедта на Джейсън Хюлет е:

Трябва по-често да поглеждате в очите на любимия човек, все едно ги виждате за първи път, само за да се подсещате колко сте щастливи, че го имате в живота. “