НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как номера на дома влияе на живущите в него!

Ето как номера на дома влияе на живущите в него!

2
Ето как номера на апартамента влияе на живущите в него!
Ето как номера на апартамента влияе на живущите в него!

Обикновено казваме, че енергийното пространство, в което живеем, зависи от предишните наематели или изцяло от мястото, където се намира апартамента или къщата. Но номера на апартамента, както и датата на раждането ни, има нещо общо с това как ще се чувстваме ние и другите членове на домакинството. Понякога се случва така, че членовете на едно семейство не се чувстват комфортно у дома си, но в същото време се чувстват комфортно в други къщи. Причината за това е, че енергията на къщата не е подходяща за захранване на индивида. Разберете защо това се случва?

Ние предлагаме да анализирате номера на апартамента, в който живеете или в който планирате да се преместите. Ако цифровата стойност на апартамента ви, съвпада с вашата енегрия, ще се чувствате удобно в него. В противен случай, може да ви преследва главоболие, чувство на тъга и неразположение от различно естество.

Така че, на първо място ще изчислим нумерологичния номер на апартамента. Изчислението е съвсем лесно: например, апартамент номер 138 = 1 + 3 + 8 = 12 1 + 2 = 3. “3” – нумерологичното число на апартамент номер 138.

♦ 1. Планета – Слънце. Този апартамент изпълва своите собственици с творческа енергия и радост от живота. Тя позволява на човек да се открои, да привлече вниманието на другите. Той ще бъде подходящ за художници, поети, писатели, журналисти. Доминираща гама – оранжево-червена. Атмосферата на такъв дом – безгрижна.

♦ 2. Планета – Луна. Интуицията и съзерцание. Жилището е благоприятно за хората, работещи с малки деца, готвачи и музиканти. Основният фокус на този апартамент трябва да падне върху огледалото, а основният цвят – кремав. Обърнете внимание на външния вид на банята – тя трябва да бъде перфектна.

♦ 3. Планета – Марс. Решителност и действие! Този апартамент не е за мързеливи хора. Често ще ви се налага да оправяте водопровод, мебели, таван…Собствениците трябва да са в добра форма и в постоянно движение или рискувате да се разболеете. Интериорът трябва да бъде червен. Най-активните места – тоалетна и антре.

♦ 4. Планета – Меркурий. Контакти. В този апартамент трябва да живеят контактни хора! Пригответе се за много комуникация, не само у дома, но и по време на работа. Основни неща в интериора – предмети, свързани с информацията, като се започне от телевизора и телефона до картините по стените. Благоприятните цветове са сини, сиви и жълти.

♦ 5. Планета – Юпитер. Животът на обитателите на този апартамент може да бъде свързан с политика или наука. За този дом е подходящ лилав цвят. За една истинска декорация използвайте бронзови предмети, особено донесени от далечни страни. Не забравяйте да поставите голяма библиотека!

♦ 6. Планета – Венера. Отдих, любов и комфорт. Жителите на този апартамент не искат разходка! Тук живеят добри и гостоприемни хора или упорити скандалджии. Цветовете са много топли: в бежови и кафяви цветове. Обзавеждането – големи удобни дивани, кръгла маса, килими, цветя. Обикновено в такъв апартамент обитателите имат животни – котки, кучета.

Вижте още: Привличане на късмет с помощта на 10 позитивни думи!

♦7. Планета – Сатурн. Жителите на този апартамент често са в затруднено положение. Но не всичко е толкова зле! Сатурн насърчава професионалните умения, както и паричните спестявания. Често се анализират техните дела и действия! Доминиращ цвят – тъмно синьо.

♦ 8. Планета – Уран. Астролозите и ясновидците казват, че Уран не обича прагматици и материалисти. Хората в този апартамент винаги ще бъдат заобиколени от приятели. За дизайна използвайте светлите цветове на дъгата, като трябва да присъства небесносиньо! Бъдете внимателни с електрическите уреди и поддържайте прозорците чисти.

♦ 9. Планета – Нептун. Много трудно плосък! Тук има свещеници, музиканти, моряци и медиуми. За останалите атмосферата на 9-ти апартамент е изключително неблагоприятна. Този апартамент е като Бермудския триъгълник – постоянно изчезват неща.

Вече можете да проверите дали вашият апартамент и атмосферата в него съответстват на предложените характеристики.