Надбъбречната жлеза представлява двойка ендокринни жлези, разположени върху горната предна част на всеки от двата бъбрека, и е от голямо значение за човешкия организъм. Проблемите с тези жлези влияят на съня, здравето, косата и ноктите.

Надбъбречните жлези произвеждат няколко хормона като стероиди и адреналин. Тези хормони стимулират имунната система, подобряват скоростта на метаболизма и регулират кръвното налягане. Те помагат на организма да се справи със стреса. В допълнение, ако имате проблеми с тях, те ще ви доведат до редица други здравословни проблеми.

Домашната рецепта с бразилски орехи ще ви помогне да поддържате функцията на надбъбречната жлеза. Ето как да приготвите сами лекарството!

Съставки:

  • бразилски орехи
  • сушен магданоз
  • натурален мед
  • джинджифил
  • стафиди

Начин на приготвяне:

Трябва да смесите сухите листенца магданоз и бразилските орехи в блендер, след което да добавите меда, стафидите и джинджифила. Смесете до получаване на хомогенна смес.

Вижте още: Оцет, чесън и мед – природното чудо за много болести!

Употреба:

Консумирайте две супени лъжици от лечебното средство рано сутрин преди закуска на празен стомах. Повтаряйте 2-3 пъти седмично. По този начин ще снабдите надбъбречните жлези с енергия и ще усетите веднага промените в тялото си.

Вашият сън ще се подобри значително, косата ви ще изглежда здрава и ще си върне естествения блясък, ноктите ви вече няма да се счупят, а вие ще бъдете здрави и силни.