НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Разбери цвета на аурата си и как ти влияе той в живота

Разбери цвета на аурата си и как ти влияе той в живота

0
Разбери цвета на аурата си и как ти влияе той в живота
Разбери цвета на аурата си и как ти влияе той в живота

Аурата представлява биоенергийно поле, което обгражда всяко живо същество. Към нея можете да се отнасяте сериозно или несериозно. Някои вярват в човешката аура, други не, но да направи този тест днес, най-малко от любопитство, си струва да опита всеки. Просто защото, по странно стечение на обстоятелствата този тест показва забележително достоверни резултати и е възможно животът да стане за вас по-разбираем в някои отношения.

Аурата представлява нематериалната енергийна обвивка на човека. Тя обгражда всеки човек в радиус от 1,5 метра и нейният цвят постоянно се променя. Това зависи от неговото настроение, мисли, здраве, енергия и емоции, които той изпитва в даден момент. Обикновено там присъстват няколко различни цветове и нюанси.

Но нашата аура има един основен цвят, който не се променя от раждането ни до момента, когато напуснем този свят. Този основен цвят може да разкрие много за всеки един човек.

Как да видите аурата

Някои успяват да видят аурата, но по-голямата част от хората не са надарени с такава способност. Има няколко начина, с помощта на които може да се развие способност да се види аурата. През 1992 г. в САЩ дори са изобретили специално фотоустройство – “Аура камера 6000”, което визуализира цветовете на аурата.

Ние не разполагаме с такова устройство, а за усвояването на други методи за определяне на цвета на аурата е нужно много време. Ето защо, ние ще се възползваме от нумерологията и ще определим основния цвят на аурата по датата на раждане.

Тази система е въведена от известният новозеландски парапсихолог и екстрасенс – Ричард Уебстър.

Например, да разгледаме датата на раждане 12.05.1979 година.

Необходимо е да се сумират всички числа от датата на раждане, едно към друго, за да се получи като резултат едно число.

1 + 2 + 0 + 5 + 1 + 9 + 7 + 9 = 34. Следва събиране на двете цифри на полученото двуцифрено число: 3 + 4 = 7.

И поглеждаме по-долу кой цвят съответства на полученото едноцифрено число.

7 – виолетово, кликаме на виолетово и четем описанието.

Внимание! Ако, след сумиране на всички числа от датата на раждане, се получат двуцифрените числа 11, 22 или 33, то не трябва да сумирате двете цифри в тях и да ги преобразувате в едноцифрени. Това е така, защото те са висши числа и за тях има специално описание: 11 – сребърен цвят, 22 – златен цвят и 33 – бял цвят.

Сега погледнете какъв цвят на аурата съответства на полученото число, а за да разберете какво означава този цвят, кликнете върху наименованието на съответния цвят. Под характеристиките на съответния цвят на аурата са поместени и някои негови отенъци и нюанси, в случай че развиете способност да го видите или си направите ауристическа фотография:

1. Червен

Показва, че неговия притежател е лидер по природа, жизнерадостен, енергичен, активен, смел и е надарен с висока потентност. Също така той е и амбициозен, емоционален, оптимистичен и разкрепостен.

Темперамент: холеричен

Така че те бързо избухват, но и бързо се успокояват. Не приемайте прекалено на сериозно това, което те наговорят в гнева си, след 5 минути самите те ще се срамуват от себе си.

Човекът с червен цвят на аурата трябва да постави пред себе си достойна цел. И задължително избира за общуване успешни и амбициозни хора, поради това че техния пример го вдъхновява. Ако успее да постигне целите си, а тези хора почти винаги успяват – то тяхната аура става сияйна. Това ще се отрази положително на здравето и способностите им.

Те израстват като добри войници, предприемачи, спортисти, както и спасители.

Нюанси на червеното:

Ярко червен цвят – означава, че човекът е влюбен.

Аленочервен цвят – самоувереност, егоизъм и фалшива гордост. При развратните жени бедрата са оцветени в аленочервен цвят.

Много ярко червен цвят – гняв.

Червено и кафяво – дава склонност към насилие.

Тъмно червено – липса на енергия, физическо и емоционално изтощение, както и лошотия и агресивност.

Червено с тъмни оттенъци и ярки проблясъци – гняв, груба енергия.

Малинов цвят – показва ярка сексуалност и страст.

Мръсно червен цвят – егоизъм, немотивирана ярост.

Оранжево-червен цвят – показва жизненост и склонност към евтини ефекти.

Тухлено червен цвят – високомерие, арогантност.

2. Жълт

Хората с жълт цвят на аурата са весели, жизнерадостни, дружелюбни, творчески натури, които са много привлекателни за противоположния пол. Те обичат забавленията, големи оптимисти са и не обръщат внимание на малките неща. Стремят се към щастие и любов.

Заради това си поведение околните често ги приемат за несериозни и повърхностни. Но това съвсем не е така! Харесва им непрекъснато да се самоусъвършенстват, тъй като са креативни по природа и надарени с остър ум. Хората с жълта аура обичат властта, в състояние са да концентрират силата на волята си и да я насочат натам, накъдето тя е най-необходима в този момент. Те жънат успехи, а и обичат да бъдат популярни.

Тяхната душа е твърде открита и ранима. Ето защо, би било добре да се научат да бъдат по-прикрити.

И тъй като на тях добре им се удава красноречието, хубаво е да избират професии, където чудесно ще си взаимодействат с други хора – такива като съветник, консултант или психолог. Именно при тях те ще постигнат голям успех.

Темперамент – сангвиничен.

Нюанси на жълтото:

Светло жълто цвят – силен интелектуален и творчески потенциал, ярко изразена комуникативност.

Ярко жълт цвят – на този човек можете напълно да се доверите, той никога няма да ви предаде. Той има силен интелект и воля, в същото време се радва на живота като дете.

Лимонен цвят – светъл и остър ум.

Жълто-червен цвят – неизчерпаема жизненост, готовност за бързо осъществяване на вече взето решение.

Червено-жълт цвят – Липса на задръжки и на убеждения, безпринципност, слабо развит ум, комплекс за малоценност. При това, колкото цветът на аурата е по-червен, толкова по-силно развит комплекс за малоценност притежава. Лош късмет в личния живот.

Цвят като на горчица – лукавство, хитрост и подлост.

Мътно жълт цвят – помрачен ум, мания придружена с различни подсъзнателни страхове.

Тъмно жълт цвят – алчност, нерешителност и удовлетвореност от свои жалки постижения.

Кафяво-жълт цвят – преобладават неясни мисли и слабо психическо развитие.

Узнай цвета на аурата си и как той ти влияе, изпълнявайки теста

3. Оранжев

Това е цветът на изцелението, откритостта и емоционалността. Ако оранжевото е преобладаващо в аурата ви, това означава, че върви процес на емоционално самолечение или у лицето присъстват ярко изразени лечителски способности.

Това обикновено са енергични и здрави хора. Оптимистите и горделивите, които обичат промяната, не стоят на едно място. Грижовните, добрите и чувствителните – те често намират щастие в подпомагане на другите. А също обичат приключенията и тръпките.

От друга страна, те са организирани, надеждни и достатъчно амбициозни хора.

От тях израстват отлични частни детективи, състезатели, каскадьори и предприемачи.

Темперамент – холеричен + сангвиничен

Нюанси на оранжевото:

Ярко оранжево – страст, жизнерадост, радост.

Тъмно оранжево – посредствен интелект, неспособност да се организират, слаба воля.

Мътно оранжев – раздразнителност.

Оранжево зелен – склонност към кавги и спорове без всякаква причина. Упорство и абсолютно отхвърляне на чуждото мнение. На тях им доставя удоволствие да дразнят околните, независимо дали самите те са прави или не.

4. Зелен

Зелен цвят на аурата си имат трудолюбивите, последователните и уравновесените хора. Нищо не може да ги спре ако те знаят, че са прави. Те са благородни и надеждни.

И все пак те са устойчиви и упорити, твърди и респектиращи, ярки, умни и самокритични. Умело осигуряват за себе си и семейството си материално благополучие. Тъй като зеленото е цветът на растежа, нищо не може да ги спре по техния възходящ път. Бавно, но сигурно, те си проправят път до върха.

От тях стават добри организатори и са изключително взискателни не само към другите, но и също към себе си. Боят се да претърпят поражение, но в действителност такова много рядко им се случва. Думата “трябва” за тях е преди всичко друго.

В същото време те са сантиментални, обичат природата и спокойствието. Достатъчно потайни са, така че срещат трудности при намирането на партньори.

Темперамент – флегматичен.

Отенъци на зеленото:

Чисто зелено – магнетизъм, лечебни способности, отзивчивост.

Ярко зелено – тактичност, устойчивост при всякакви условия, искреност.

Тъмно зелено – егоизъм, коварство, ревност.

Изумрудено зелено – състрадание и добродушност.

Мътно зелено – страх, ревност и любовни преживявания.

Светло зелено – позитивно мислене, креативност.

Зелено Жълто – манипулиране на хората за своя собствена изгода, алчност за пари.

Воднисто зелено – талант за преподаване на хора. Колкото по-силно се доближава към синьото, толкова по-надежден е този човек.

Мръсно зелено – означава депресия и меланхолия.

5. Небесно-Син

Добра интуиция и силен интелект, любов към пътешествия и разнообразие, праволинейност, честност. Това са авантюристи с богато въображение, вечно млади и готови за предизвикателства. Сред тях има много работохолици, които не считат за необходимо да разпускат, а това провокира техния последващ стрес.

Природно надарени, те са склонни да разпиляват своя потенциал. Обичат да се захващат с по няколко работи наведнъж, преди да са завършили предишните. Могат да постигнат много в дадена област, ако се научат да се съсредоточават върху истински важните неща в живота и да не губят безцелно своя огромен природен потенциал.

Темперамент-меланхоличен.

Нюанси:

Чисто синьо – чувствителност, активна позиция, творческа деятелност, доброта.

Светло синьо – нерешителност.

Тъмни нюанси – ако цветът е чист, това показва самоосъзнаване, разкриване на душевния потенциал и липса на страх пред трудности. Ако оттенъкът е мръсно синьо, това показва прекомерна подозрителност.

Ярко синьо – преданост и високи идеали.

Небесно-синьо – енергичност, способност за разбиране на другите хора и съчувствие към тях.

Тюркоазено синьо – харизматичност, миролюбивост и нежност.

Тъмно синьо – духовност, мъдрост, готовност за саможертва, смелост и здраве.

Бледо синьо – това означава, че човек се колебае и му е нужна помощ при взимане на правилни решения.

6. Син

Преданост, самоувереност, чувство за отговорност и дълбока мъдрост. Силен интелект, емоционалност и чувственост, придружени с чести промени в настроението. Артистичност, безкористност и силно развита интуиция.

В същото време обичат да решават семейни проблеми и да се грижат за близките си. Ето защо, те винаги имат много приятели и познати – хората усещат техните положителни черти и са притеглени от тях. Но понякога са твърде придирчиви не само към другите, но и към себе си и това е, защото във всичко търсят съвършенството.

Склонни са към научни или религиозни дейности. И все пак от тях се получават добри психолози, лекари, педагози, учители и писатели.

Темперамент – флегматичен.

Нюанси:

Ярко синьо – надеждност, грижовност, религиозност.

Мътно синьо – негативност, разочарование.

Тъмно синьо – тревожност, объркано съзнание, депресия.

7. Виолетов

Склонност към себеотрицание, мистика и ясновидство. Интуиция и духовна сила. Богатото въображение, творчество и склонност към мистицизъм.

Свободни и независими, затова обикновено те разчитат единствено на себе си и не искат да ангажират други хора с молби за помощ.

Често са затворени в себе си, защото не знаят как да споделят разбираемо мислите си, а това е погрешен подход. Необходимо е да общуват с повече хора, за да поддържат аурата си в добро състояние.

В края на краищата, ако аурата се смали, носителят й ще загуби част от мъдростта и способностите си.

При тези хора присъства художествен и литературен талант, но те успяват и във всяка друга сфера на дейност.

Нюанси:

Аметистово – духовно осъзнаване.

Лилаво – самоотверженост и дар за изцеляване.

Виолетово със сребърни отенъци – при тях са достъпни изключително високи нива на знанието.

Пурпурно – може да означава лоялност и гордост.

Тъмно лилаво – показва склонност към хомосексуалност, злоупотреба с наркотици, психични разстройства и вампиризъм.

8. Розов

Той се нарича цвят на планетарната интуиция и предполага влюбчивост и духовна любов. При тези просветени хора, всичко е наред и с духовността и с материалния свят. Те се отнасят добре с любимите си хора.

Измежду тях се откриват много верни приятели, но и най-опасните врагове, които никога няма да забравят получените обиди и при първия възможен случай жестоко отмъщават.

Ако те не са съгласни с мнението на някого, то със сигурност постъпват така, както считат за нужно. Те са готови по всяко време да отстояват своята гледна точка до победен край. Добре лавират в ситуациите, в които става въпрос за пари и рядко губят позиции в тази сфера. Но понякога надценяват възможностите си и по този начин могат да загубят всичко.

Постигат успехи в адвокатската, преподавателската и финансовата дейност.

Нюанси на розовото:

Бледо розово – стеснителност и нерешителност.

Ярко розово – склонност да изпитват изключително силна любов.

9. Бронзов

Много често този цвят е основен в излъчването на аурата на природозащитници и еколози. Често тези хора са надарени с ясновидство и способност да изцеляват. Те са решителни и склонни към саможертва. Обичат да помагат, нищо не искайки в замяна.

Тяхното обкръжение привиква с факта, че само да ги помолят, те захвърлят всичко и тичат да окажат помощ, пренебрегвайки самите себе си. Следователно, те трябва да се научат да се отказват в някои случаи или скоро напълно ще им се качат на главата.

“Бронзовите” хора обикновено са щастливи.

На тях им подхождат такива професии, като музикант, поет, художник или актьор. А също и предсказател, медиум, лекар.

11. Сребърен

Хората със сребърен фон на аурата са мечтатели и идеалисти. Благородни, духовни, честни и доверчиви. При избора на приятели разчитат единствено на интуицията си и не вярват на приказки, докато сами не се убедят в правилността на избора си.

Емоционални по природа, те често изпитват нервни разстройства. Те трябва да се научат да се отпускат, за което ще спомогнат медитация или самохипноза.

Изкуство, литература и психология са най-предпочитаните сфери на дейност за “сребърните”.

Вижте ощеПрогноза за 2017 година: Вашето бъдеще зависи от тази снимка!

22. Златен

Това са истински лидери, надарени с изключителен талант и чувство за отговорност за всичко, което се случва. От тях произлизат находчиви ръководители. Те са надарени със силно енергийно поле и са в състояние да зареждат като батерия хората около тях.

За тях е важно да не хабят потенциала си за дреболии. Затова – колкото по-висши и с по-разчетен приоритет са целите – толкова по-добре.

Тях ги очаква успех във всяка една професия, като например строител, инженер или архитект. Но им подхождат най-вече широкомащабните дейности – държавник, учен.

33. Бял

Това е съвършеният фон. Такъв цвят е имала аурата на Христос. Човекът с такъв фон на аурата често бива религиозен и непоколебим във вярата си. А също може да се окаже надарен с екстрасензорни и парапсихологически способности. На него му харесва, когато наоколо е мирно и спокойно.

Такива хора обикновено са мъдри и служат на висши идеали.

Но понякога хората с бяла аура могат да се хвърлят в крайности. От религиозност могат да отидат например към пропадане с използване на наркотици или от съчувствие към хората да преминат в безразличие към околните.

И в заключение искам да кажа – поддържайте аурата си в подходящ вид. В края на краищата, ако тя намалява или избледнява, ще имате проблеми със здравето и съдбата. За да направите това, опитайте се да не вършите лоши неща, не позволявайте да ви обземат негативни мисли и се развивайте духовно и физически.

Нека вашата аура бъде обемна и ярко сияеща, каквато е аурата на духовно и физически здравия човек. Желая ви любов, здраве и късмет!