НАЧАЛО ЗДРАВЕ Гнойна ангина – как да се справим с нея само за 1...

Гнойна ангина – как да се справим с нея само за 1 ден

0
Гнойна ангина - как да се справим с нея само за 1 ден
Гнойна ангина - как да се справим с нея само за 1 ден

Ангина представлява остро инфекциозно заболяване на сливиците при човека. То се характеризира с възпаление и увеличаване на лимфните възли.

Симптомите на това заболяване са остри болки в долната част на гърлото, подути и зачервени сливици, слабост, главоболие и висока температура (в порядъка от 38 до 40° C). Ако на сливиците се появи и гной, ангината се нарича гнойна.

Ангината не е простудно заболяване и се среща през всички сезони на годината. Когато ангината е причинена от бактериална инфекция, може да бъде лекувана с антибиотици. Обаче, антибиотиците не помагат, когато ангината е причинена от вирусна инфекция.

В нашата страна гнойната ангина е едно от най-разпространените заболявания. От него страдат предимно деца на възраст между 6 и 14 години. Затова е препоръчително, когато е възможно, тя да бъде лекувана с домашни средства, за да се съхрани имунната система на детския организъм.

Именно това ви предлагаме ние в тази статия. Сместа от тези две съставки, гарантирано ще подобри състоянието ви.

Днес искаме да ви разкажем за една уникална напитка, която е в състояние да излекува болките в гърлото ви само за 1 ден. Опитайте я!

Кимионът и конякът са много ефективни при лечение на възпаление на гърлото и сливиците. Сместа от тези две съставки, гарантирано ще подобри състоянието ви.

Нашите предци са имали голям опит в лечението на различни заболявания и са знаели различни рецепти, които могат да помогнат и на нас.

Вижте ощеПречистване на дебелото черво от токсини с помощта на 2 съставки

Лекарство за болки в гърлото и възпалени сливици:

Залейте с 200 мл вода 80 грама смлени семена от кимион и варете в продължение на 15 минути. Ще получите гъста еластична маса, която прилича на утайка от кафе.

Прецедете, добавете 50 мл вода и отново кипнете всичко.

Отстранете от огъня и добавете 1 супена лъжица бренди или коняк.

Как да използвате тази напитка:

Пийте по една супена лъжица на всеки 30 минути. След няколко часа болката в гърлото постепенно изчезва. След 1 ден вие ще забравите за този проблем!

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, ние ви препоръчваме да се консултирате с лекар. Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве!