НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Защо мъжете напускат вас и семейството ви? Истината ще ви заболи!

Защо мъжете напускат вас и семейството ви? Истината ще ви заболи!

0
Защо мъжете напускат вас и семейството ви? Истината ще ви заболи!
Защо мъжете напускат вас и семейството ви? Истината ще ви заболи!

Защо мъжете напускат семейството си? Какво пречи на мъжа да бъде с жена си, толкова дълго, колкото тя го иска? Защо мъжът се отдалечава и след известно време отново започва да чувства самота?

След като прочетете статията, можете да кажете сбогом на налаганите убеждения от обществото и ще можете да управлявате отношенията с мъжа си. Ще разберете, че всичко е във ваши ръце.

Основната задача на тази статия е да покаже простотата на въпроса и да ви изведе от лабиринта на неразбирането. Ако четете това, значи най-вероятно мъжът ви си е отишъл от вас или от семейството ви или сте заедно, но се страхувате, че ще го направи рано или късно.

Ако вече сте закъснели, след това можете да научите как да върнете мъжа си. И все пак нека продължим нататък.

Жените не правят разлика между две коренно различни концепции: “мъжът ви напуска” и “мъжът ви се отдалечава.”

Нека да започнем с първата.

Мъжът не отива от една жена при друга жена. Той просто отива от едно състояние на близост към една жена до друго състояние на близост с другите жени.

Да, човекът ви напуска не за да се отдалечи от вас, а за да се махне от състоянието на близост с вас. Когато посещавате форуми за жени може да попаднете на теза, че причината и вината е в мъжете: “Те се нуждаят все нови любовници, Всяка жена отегчава мъжа… Друга красива, атрактивна и по-млада жена го е омаела…, Мъжете са коравосърдечни” и т.н.

“Каква глупост! Важно е само едно нещо: Състоянието! Това състояние е благоприятно за двойката.

Мъжът се чувства:

– Силен;

– Смел;

– Уверен;

– Искрено желае да се грижи за жената;

– Иска да се действа, да расте, да се развива, да печели повече, за да угоди на жена си (която е толкова слаба без него).

Жената се чувства:

– Полезна;

– Защитена;

– Щастлива;

– Подсигурена;

– Радостна.

Защо тогава при 98% от двойките се случва един и същ сценарий? Отначало всичко е толкова хубаво, всичко си върви от само себе си, а след това става все по-трудно и по-трудно.

Ние ще ви отговорим. Тъй като това са законите на любовта. Един мъж и една жена се влюбват. Любовта е състояние на опиянение, когато всичко се случва само. Но този период трае средно половин година.

Жената вече е свикнала да прави всичко по-лесно и даже на мисли какво ще прави след като емоциите утихнат и продължава да действа според принципа “Е, преди всичко беше толкова хубаво!” Но в резултат мъжът я оставя. Но има и добри новини.

Ето как да повлияете на мъжкото състояние:

Външност

Бъдете толкова красива, колкото в началото на вашите отношения. И още по-добре е да станете още по-красива. Това би трябвало да направите, за да спечелите мъжа си. Той иска да ви вижда винаги красива! Това е основният дълг на жените. Трябва ли да продължим да обясняваме още неща по тази точка?

Приемане

Научете се да приемате един човек, такъв какъвто е. Дори и най-любимият син на мама има своите силни и слаби страни. Това е нормално. Не се опитвайте да променяте мъжа си. Вие сами трябва да развиете отношенията си с него. Най-добрият начин да се промени един човек, е да му дадете цялата свобода.

Радост

Радостната жена е много важно нещо, на което мъжът може да се наслаждава винаги. Ако не сте доволни всеки път, когато той се прибира вкъщи, след това не се учудвайте, защо мъжът ви не бърза особено да се прибере вкъщи след работа. Дори и да сте от 10 години заедно, бъдете радостна, както и през първите месеци на щастливата ви връзка.

Бъдете благодарна!

Колкото повече една жена, показва благодарност към мъжа си във всеки момент, толкова повече той наистина ще иска да я радва все повече. И обратното. Ако една жена приема за даденост подаряването на цветя или завинтването на обикновената крушка – това убива желанието на мъжа да продължи да го прави, още повече за нея и за семейството им.

Възхищение

Възхищавайте се на мъжката сила, победа (дори да си мислите, че е дреболия), качества и вашите отношения ще процъфтяват. Жените вярват, че мъжете могат да станат надути. Често чувате това от тези, които дори не са се опитали искрено да се възхитят на мъжа си.

Честно казано не бихме се сетили за нито един случай, когато жената да се е възхитила на мъжа си и той да се е отнесъл арогантно с нея. Ако една жена се възхищава на мъжа си, мъжът ще се чувства все по-силен и уверен и в резултат – това ще се отрази благоприятно на семейството.

Полезност

Мъжете са родени на света, за да се чувстват полезни. Ако мъжът не се чувства полезен, той напуска рано или късно. Кога мъжът се чувства неспособен? Когато една жена е независима.

Всичко можете сами. Не се съмняваме, че можете без мъжете. Това е начинът на мислене в съвременния свят. Но щастлива ли сте? Не сме сигурни. И мъжете също не са доволни от такъв тип взаимоотношения. Показвайте необходимост от човека до себе си. Извикайте го в кухнята, за да убие муха. Радвайте се, благодарете. И наблюдавайте как му растат крила.

Или в противен случай, мъжът ще напусне независимата си и силна жена и ще отиде при по-слабата и беззащитна дама!

Свобода

Жените трябва да разберат, че за мъжа е важно да има свобода. Като хищник, той има своя подслон и може би не осъзнава, че именно там всъщност намира своята свобода.

Ако сте обидена, ядосана, раздразнена, че той иска да прекара една вечер с приятели или да отиде за един уикенд на чист въздух, тогава ще трябва спешно да промените мисленето си, защото той може да иска да се махне от вас, не просто да се отдалечи.

Мъжът се отдалечава!

Те се срещнаха преди около месец. Всичко беше супер. Симпатия, взаимност. Една седмица по-късно мъжът даде на момичето айпад (той прояви загриженост, показа й своята сила, искаше да угоди на приятелката си).

Мъжът – успешен, 35-годишен, обезпечен, бизнесмен, добър външен вид. Момичето – на 22 години, интересува се от спорт, изглежда добре.

Всичко изглежда много хубаво, но един ден мъжът изчезва. Жената е в шок. Какво не е наред? Тя му пише в социалните мрежи няколко съобщения, но той не реагира.

Какво бихте прочели по форумите?

“Той е намерил друга, вие сте му писнали. Не се притеснявайте, това често се случва при жените. Ще намерите по-достоен “. Жената заключава:” Този мъж ме разочарова, той не е достоен, той ме нарани, не постъпи достойно и аз слагам край!”.

Ако някой е постъпил така с вас това, това означава, че:

  •  Той е бил морално уплашен и стресиран (проблеми в бизнеса и т.н.). Трябва да си дадете почивка известно време и той да бъде сам със себе си.
  • Мъжът не ви уважава като жена (защото състоянието му до вас е било по-различно в първите дни).

Следва, че и в двата случая, мъжът се дистанцира, защото е преминал в друго състояние. Трябва да се научите да поддържате и подсилвате мъжкото му състояние и правилно да се отнасяте към факта, че на мъжете понякога им е необходимо време, за да преминат от едно състояние на друго. Особено когато става въпрос да сподели с вас бъдещето си или вашето семейство.

Вижте още: Никога не ходете на гости с празни ръце! Причината ще ви изненада!

Осигурете му тези неща:

– риболов

– среща с приятели

– футбол

– изкуство

– усамотяване

и т.н.

А жените правят брутната грешка, когато мъжете се дистанцират от тях, да се чувстват обидени и разочарован от тях. Това предполага ниско женско самочувствие.

Мъжът усеща, че ви самодоволно си казвате:  “О, този мъж повече не ми е нужен” И се радва, че го “отрязвате”. Разберете, моля ви, това винаги ще се повтаря в живота ви отново и отново, докато не започнете да осъзнавате, че  има разлика между мъжката и женската природа.

Важни изводи от статията:

  • Мъжът не би си отишъл от жената, ако получава близост от нея.
  • Има разлика в двете мъжки състояния: “Напуснал мъж” и “Дистанциран мъж” – коренно различни понятия.
  • Мъжът има право да се откъсне, за да се презареди с нова доза сила и любов към жената – това е природата на мъжете.