НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Кажете кой е любимият ви цвят и ще ви кажем какви сте!

Кажете кой е любимият ви цвят и ще ви кажем какви сте!

0
Кажете кой е любимият ви цвят и ще ви кажем какви сте!
Кажете кой е любимият ви цвят и ще ви кажем какви сте!

Когато срещате много хора, може да се интересувате какъв цвят предпочитат. Така не само ще успеете да завържете разговор, но също така и ще научите повече за характера на събеседниците си.

Психолозите казват, че любимият ви цвят съответства на вашата природа или на това, което се стремите да постигнете. Прочетете статията и се уверете!

Характерът на човека според любимия му цвят:

Бял

Той е символ на чистота и съвършенството. Най-често бива избиран от спретнати, достойни и искрени хора.

Черен

Американският психолог Бернардо Тирано казва, че “черното” се избира от хора, които са обвити в мистерия. Да ги опознаете, не е никак лесно. Те в повечето случаи се държат на разстояние. Също така, тези хора са стилни и имат отличен вкус.

Син

Ако любимият ви цвят е синьо, означава, че вие цените хармонията в отношенията. Синьото се предпочита от верните и искрени хора. За съжаление, те трудно се отървават от стереотипите, но правят всичко отговорно и се грижат за начина си на изразяване.

Зелен

Психолозите казват, че хората, които предпочитат зеленото, са много активни и общителни. Те се адаптират лесно към промените и рядко имат проблеми в областите от финансов характер. Също така, те винаги са логични в действията си и всичко започнато довършват до края.

Оранжев

Любимият цвят на Франк Синатра. Певецът считал оранжевото за “най-щастливия” цвят. До известна степен той е бил прав. Психологът Бети Ууд казва, че оранжевото се избира предимно от хора с активен начин на живот. Понякога те обичат да драматизират, но в това не винаги има нещо лошо. Тези хора обичат да са в центъра на вниманието.

Розов

Най-често розовото се предпочита от жени, които са с нежен и мек характер. Те се нуждаят от подкрепа и помощ в отношенията. Феновете на розовото най-често са добри и любящи родители.

Лилав

Ако сте творческа личност, най-вероятно вашият любим цвят е лилавото. Той също така говори за амбициите и нежеланието да се подчинявате на някого. Любителите на лилавото са добри приятели, на които може да се разчита по всяко време.

Кафяв

Малко хора го предпочитат, но тези, които го обичат, са трудолюбиви, търпеливи, с тънка душевна организация и отлично чувство за хумор.

Червен

Страстни хора, които обичат приключенията. Понякога тези хора са избухливи, но им минава много бързо. С “червените” любовници никога няма да скучаете. Те винаги вървят към целите си и реализират мечтите си.

Сив

Думите “защита” и “надеждност” – това е за вас. Вие не обичате да спорите. Можете да бъдете сами и никога няма да скучаете, ако останете сами със себе си.

Вижте още: Седем цикъла в години на човешкия живот: През какво преминаваме?

Жълт

Психолозите казват, че жълтото е цветът на хората с широк мироглед и ярко въображение. Най-често те са перфекционисти и искат всяко нещо да си бъде на мястото. Имат чувство за хумор и  това ги отличава в тълпата. Винаги са много оригинални.

Когато хората си избират няколко цвята (не могат да си изберат един), това означава, че са различни и техният характер варира в зависимост от ситуацията. Това е съвсем нормално.

Споделете с приятелите си тази интересна статия!