НАЧАЛО ЗДРАВЕ Алуминиевото фолио ще ви помогне да се излекувате от болестите!

Алуминиевото фолио ще ви помогне да се излекувате от болестите!

0
Алуминиевото фолио ще ви помогне да се излекувате от болестите!
Алуминиевото фолио ще ви помогне да се излекувате от болестите!

Китайски и руски лечители активно използвали алуминиевото фолио за лечение на много заболявания. Учените също изразяват мнението си: “Опитът показва, че обикновеното фолио може да се използва като лечебен инструмент извън кухнята.”

Този продукт е супер ефективен при лечението на различни заболявания, особено болка. Това е най-добрият инструмент, който можете да използвате, за да се справите в борбата с пронизващата болка в областта на шията, коленете, раменете, петите.

Как става това?

Нанесете парче фолио върху болезнените места и сами ще се уверите как намалява болката.

Изрежете парче от алуминиевото фолио и го поставете върху засегнатата област. Прикрепете пластира, така че фолиото да е фиксирано. Повтаряйте тези стъпки за 10-12 дни, като дори няма нужда да махате фолиото през нощта. Просто сложете ново на следващия ден. Направете 7-дневно прекъсване и повторете лечението, ако е необходимо.

Експресен метод за бързо елиминиране на болката

Използвайте фолиото за облекчаване на болката в областта на шията, гърба, ръцете или ставите. То осигурява невероятни резултати при лечението на ишиас, артрит, настинки, петата разклонения, солни натрупвания, постоперативни белези, както и подагра.

Вижте още: Премахнете 15 кг токсини от червата и кръвоносните си съдове!

Приложете нагънато фолио с 5 – 7 слоя на крака, като между всеки пласт поставите тънък слой от памук. Дръжте компреса един час. След 2 часа си вземете почивка и след още един час сложете отново компрес от фолиото. Една седмица по-късно, процедурата може да се повтори, но този път като профилактична мярка.