НАЧАЛО ЗДРАВЕ Имате ли подобен проблем на крака си? Ето как да се избавите!

Имате ли подобен проблем на крака си? Ето как да се избавите!

0
Имате ли подобен проблем на крака си? Ето как да се избавите!
Имате ли подобен проблем на крака си? Ето как да се избавите!

Невинаги първото нещо, което трябва да направите, е да третирате директно крака си. Започнете с очистването на организма си от солните отлагания. Ето как можете да направите това:

Вечер, в 300 мл вода, добавете една супена лъжица счукан дафинов лист и оставете да къкри в продължение на 5 минути. След това изсипете течността в термос и я оставете да се накисва една нощ. Прецедете напитката и я пийте на малки глътки през целия ден (не изпивайте всичко наведнъж). Когато пиете напитката, тя трябва да бъде прясна, така че на следващия ден отново си я пригответе. Продължете така в рамките на три дни. След това, една седмица по-късно, повторете процеса отново.

Нещо повече, тази рецепта също е много полезна, когато става дума за премахване на камъните в жлъчката.

За да се отървете от проблема с мъртвата кост на крака си, трябва да се подложите на това лечение в рамките на 2 месеца.

Трябва да подготвите следната специална смес: Изсипете 5 големи дафинови листа в 100 мл 96%-ов спирт и оставете да се накисват в продължение на една седмица. След това прецедете сместа.

На първо място, затоплете краката си в топла вода (3 литра вода и 1 супена лъжица сода за хляб) и намажете крака си с тази смес, обуйте чорапи и си легнете.

Ето още една рецепта, която също ще облекчи болката ви от костни образувания и мазоли. Основните съставки са йод и аспирин.

Вижте още: Премахнете 15 кг токсини от червата и кръвоносните си съдове!

Вземете 10 мл йод и добавете 5 счукани таблетки аспирин. Разбърквайте, докато се разтвори аспиринът и йода стане безцветен.

Мажете с това средство вашите стави или всякакви израстъци, които ви притесняват, всяка нощ. Бързо ще почувствате положителните ефекти.

Споделете тази информация с приятелите си! Те най-вероятно имат същия проблем и ще ви бъдат много благодарни!