НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Тази самотна майка взриви интернет със своята снимка!

Тази самотна майка взриви интернет със своята снимка!

0
Тази самотна майка взриви интернет със своята снимка!
Тази самотна майка взриви интернет със своята снимка!

27-годишната майка на 4-годишно момиченце, Кимбърли Хендерсън, излизайки от банята, се погледнала в огледалото за минута… Била ли е ужасена, когато е споделила снимката с голия си корем в социалните мрежи в един нормален понеделник?!

“Какво бих дала, за да видя отново коремната си преса” – написала тя – “Никой не ме разбира и на мен не ми остава нищо друго освен просто да съжалявам.” Но когато 2-годишната й дъщеря я хванала за крака и случайно я разпасала, целунала майка си и Кимбърли разбрала, че никога не би я заменила за нищо на света!

“Тя ми напомни, че животът “не е идеален “, но моментите на щастие ще се случват винаги щом дъщеря ми е до мен” – написала музикантката.

Тази самотна майка написа мнението си под своята снимка и взриви интернет! Ето защо!

Много скоро след това снимката обиколила мрежата. Била споделена повече от 1000 пъти и събрала повече от 18 000 харесвания, а в коментарите хората подкрепяли Хендерсън. Освен това, хората също започнали да публикуват снимки с техните “не идеални” кореми в подкрепа на музикантката. Хората й благодарили за нейната честност и искреност:

“Благодаря ви за това важно напомняне, което ние толкова често забравяме. Когато наскоро се погледнах в огледалото, си мислех същото. Но аз бях в хола, а дъщеря ми беше далеч и не осъзнах веднага това, което вие сте разбрали. ” – бил коментара на една майка в подкрепа на Хендерсън.

“Това е страхотно! Аз също трябва да мисля така! Знаех, че след раждането тялото ми ще се промени, но разбрах, че си е струвало. Нашите деца ни обичат не защото имаме перфектно тяло, а поради факта, че просто трябва “- пише друга майка.

“Искам да кажа на всички жени, които са “разрушили” тялото си“- пише един баща. “Няма нищо по-секси за един мъж от една жена, която го дарява с бебе. Вие всички сте красиви и уникални.”

Вижте още: Личната изповед на един честен хирург! Истината ще ви разтърси!

Това е повратна точка за Хендерсън и за първи път след раждането на детето й, тя осъзнава, че наистина се е случила промяна в тялото й.

През юни тя публикува снимка с голия си корем във Фейсбук, така че други жени да носят званието “майка” с гордост:

“Всички майки – супер герои! Ние сме от класа и сме красиви!”

“Дръж се, Кимбърли! Ти си нашето вдъхновение!”