Червеният конец от години има славата на силен талисман, който гони злото!

Тази магия се смята за една от най-древните. Можете да я използвате, за да привлечете късмет, пари и любов, както и да се предпазите от заболяване, увреждане и уроки. Във времената в много страни по света конецът е използван като мощен амулет и талисман. Магията с конец се прилага и в наше време. Днес, все повече и повече хора слагат на китката си червен конец, за да подобрят енергийната си защита.

Конец за късмет

Технология за подготвяне на магическия конец е много лесна. Ако искате вашия талисман да привлича късмет, направете няколко прости възела. Основното нещо е да вложите в конеца смисъл и сила. За конеца използвайте естествен лен или прежда. Обикновено се използват материали в червено, тъй като те най-бързо и ефективно преработват енергията.

Вземете конец или нишка с дължина два пъти, колкото обиколката на китката ви. Вземете в ръка конеца и започнете да правите възли. Те трябва да бъдат шест на брой. На всеки възел кажете следните думи за късмет:

„Първият възел е на здравето.“

Вторият възел – „На любовта“.

Третият възел – „На парите.“

Четвъртият възел – „На късмета.“

Петият възел – „На успеха.“

При завързването на последния, шести възел, кажете: „Завързвам думите си, силата си и действията си. Амин. “

При произнасянето на тези думи се концентрирайте. Ако кажете пасажа без чувства и емоции, талисманът няма да работи.

Вижте още: Цветът на очите говори за здравословното ви състояние!

След като всичките шест възела са готови, можете да използвате вашия амулет. Носете го на китката си, под формата на ключодържател или просто в джоба си. Най-важното нещо е да бъде винаги с вас.

Често се случва конецът да се скъса или износи, затова моля, уверете се, че материалът, от който сте го направили, ще издържи дълго време и няма да се замърсява.