Целият ни живот е повлиян от Вселената. Тя ни учи, че всичко е свързано и се развива в съответствие със законите на живота, всяко събитие, което се случва с нас, е в резултат на действията, които сме направили по-рано. За да разберем защо идват и си отиват различни хора около нас, как да помогнем на приятелите си в трудни моменти и какви промени трябва да направим в живота си, е необходимо да знаем трите много важни закона на Вселената. Те дават отговори на много въпроси и помагат за оформянето на светло бъдеще.

Първият закон е добре известен: Сходните примери се привличат!

Вътрешното състояние привлича към себе си сходни събития и хора от външния свят! Ето защо, всички жени, които искат съпруг, трябва да станат реално жени, с пълна гама от женски качества.

Ако искате хората да разбират чувствата ви, обърнете внимание на чувствата на другите. Отнасяйте се към хората по същия начин, както бихте искали те да се отнасят с вас.

Ако искате да сте богати – спрете да ходите по разпродажби и магазини с евтини стоки, така само привличате бедността към себе си. А ако искате да видите добри хора, които ви обичат – спрете с негативизма си и започнете да мислите позитивно!

Сред жените често чуваме: „Съпругът й е такъв и такъв, а тя е много чисто и добро момиче!“ Това е лъжа! Няма такова нещо! Вие привличате онова, което носите в сърцето и душата си!

Както казва една лекторка: „Вие заслужавате съпруга, който имате!“

В срещите с нейните клиенти й се случило веднъж да се запознае с момиче, което изглеждало много красиво, добро и хубаво, купувало подаръци за хората и мислило постоянно за близките си. Но постоянно привличало неподходящи мъже, които се опитвали да я изнасилят, а момичетата й се подигравали! В хода на терапията и работа с нея, се появило много мощно заучено поведение за самоунищожение и тя несъзнателно се обръщала към всичко, което я убивало. И обратно, когато вътре във вас има изобилие от радост, хората от обкръжението ви започват да се променят и вие ставате още по-положителни. Настройте се правилно и правилните хора ще дойдат в живота ви!

Вторият закон също е доста добре известен: Сходните примери произвеждат сходни примери!

В българския език има една поговорка: „Крушата не пада по-далеч от дървото“ и това е вярно. Всяко действие предизвиква подобен ефект, така например, ако имате лошо отношение към родителите си, не очаквайте, че детето ви да бъде добро към вас, дори и ако се опитате да го възпитавате в този дух. Каквото и да говорите, то е ваше холографско копие и има тенденция да се държи като вас.

Когато работих към един бизнес проект, наставникът ми ясно ми каза: „Научи само това, което правя! Тъй като бизнесът е такъв, че подчинените напълно копират стила на управителя си и ако той е аматьор, те са аматьори, ако той е мързелив, те са мързеливи, ако той е честен, те ще бъдат честни. Така че най-важното е как аз се държа, а не какво учите на теория! “

Така, че помислете как се държите и какво създавате! И в какво настроение сте!

Има добри новини по отношение на този закон! Ако сте обвързани и започвате да се държите като жена, която е настина е щастлива да върши задълженията си, без значение какво прави партньора ви, той рано или късно ще започне да се държи като мъж и да се грижи за вас. Това е само въпрос на време!

Третият закон е най-малко известен, но е много важен: Това, което не може да стане подобно на вас – го отхвърлете!

Ако сте добри – ще привличате добро, ако се държите прилично и хората ще се отнасят прилично с вас, но ако някой не може да се справи с това, то трябва да прекратите комуникацията си с него, Вселената ще ви отдели един от друг.

Вижте още: Цветът на очите говори за здравословното ви състояние!

Ако станете женствена, нежна, любяща, а съпругът ви не иска да се промени, не иска да работи и да се развива, не позволява да имате деца, Вселената ще направи така, че ще бъде много лесно за вас двамата просто да се разделите и да бъдете привлечени от неща, които ви харесват, но поотделно!

Ако искате да мислите позитивно и да търсите духовното, а вашите приятели продължават да ви изнервят по време на среща и да ви завличат към лоши неща, не се притеснявайте, Вселената скоро ще ви даде нови приятели!

Всичко, което трябва да направите, е да работите върху себе си! Това е единственият шанс наистина да направите промяна в живота си!

Ето защо, се освободете от лошите неща и си създайте правилна нагласа за живота!