НАЧАЛО ЗДРАВЕ Разрежете лука и го пуснете в чая си! Причината ще ви изненада!

Разрежете лука и го пуснете в чая си! Причината ще ви изненада!

0
Разрежете лука и го пуснете в чая си! Причината ще ви изненада!
Разрежете лука и го пуснете в чая си! Причината ще ви изненада!

Разберете какви са лечебните свойства на лука, добавен в чаша обикновен чай!

Тази история ми я разказа един мой братовчед по линия на баба ми. През 20-те години на миналия век в селото на провинция Твер живеел един стар, но добродушен човек. Мълвата за него се разпространила навсякъде покрай неговия край: мъжът бил в състояние да излекува всяка болест и да окаже помощ, ако някой страда от болки в корема. Той разкрил как всеки може да си направи сам това лекарство…

Дискомфорт в червата

Необходими продукти:

1 глава лук

200 грама чай

Начин на приготвяне:

Почистете лука. Разрежете го напречно, но не напълно, така че да не се разцепи. Поставете го в чаша горещ чай и го оставете да се накисва в продължение на 5-10 минути. Пийте от лекарството, когато имате чувство на дискомфорт в стомаха.

Наистина, дискомфортът в червата може да ни хване в най-неподходящото време, когато взимането хапчета или медикаменти не може да ни спаси. Този метод ще ни помогне да се отървем от болките в корема, от смущенията в работата на червата и ще направи всичко възможно да нормализира процесите в организма ни.

Вижте още: Джинджифилът ще ви помогне в борбата с ревматизма и артрита!

Интересен факт: в чаша с чай винаги лукът се поставя, разрязан на кръст. Това може би е тайната за ефективността на напитката! Много хора са пробвали просто да пускат лука в чая, но този метод не помага!

Запазете рецептата и споделете този доказан метод на лечение с приятелите си – те ще ви бъдат благодарни!