Цветът и формата на нокътя могат да бъдат много сериозни признаци за болести, за които тялото ви алармира. Моля, обърнете внимание на тази статия и се погрижете за здравето си!

След като светът на тази жена бил разтърсен от диагноза „рак“, тя започнала да членува в различни социални медийни проекти, за да разпространи важна информация и за да стимулира хората да проверят всички подозрителни признаци възможно най-скоро.

Само няколко седмици преди да й бъде поставена ужасната диагноза, Мелания Уилямс, на 36 години, забелязала странно тъмно петно, което се появило под нокътя й. Тя си помислила, че се дължи на гъбична инфекция или на брадавици. Но истината била много по-ужасна.

„За съжаление, не!“, казва Уилямс, публикувайки информация за състоянието си във Facebook, когато научила, че това не били брадавици или инфекция.

Майката на три деца е била диагностицирана с меланом – форма на рак на кожата.

„Имах късмет, че ракът не се беше разпространил и следващата седмица ми назначиха операция“, пише тя. Уилямс успяла да се изчисти от рака само за няколко седмици.

Вижте още: Лек срещу безсъние: Изпийте само 1 чаша и ще заспите веднага!

„Аз не искам съчувствие, искам повече информираност“, пише тя. „Затова, моля, проверявайте всички промени или образувания по кожата си и кажете на другите за тях!“.

Уилямс, изглежда, е изпълнила своята мисия. След като публикувала своите снимки на нокътя си и своето послание във Facebook, те били споделени над 120,000 пъти. Помислете за тази форма на рак!