НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Какво означава, ако сте родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти или 19-ти?

Какво означава, ако сте родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти или 19-ти?

0
Какво означава, ако сте родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти или 19-ти?
Какво означава, ако сте родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти или 19-ти?

В нумерологията има теория, че хората, родени на 13-ти, 14-ти, 16-ти и 19-ти, независимо от месеца и годината, имат специален кармичен дълг. Не че и другите нямат, но при тях той трябва задължително да бъде изпълнен в този живот. Така че, ако деня на раждането ви съвпада с тези цифри, вижте какво се очаква от вас.

Хората, родени на 13-ти

Това са хора, които ще осъществят всеки свой сън и цел, но трябва да се научат да се справят с препятствията. След всеки провал те катастрофират емоционално, престават да вярват в себе си, имат чувство, че светът се руши, вместо да си вземат поука и да са благодарни. Всяка цел в живота си, ще постигате задължително с две препятствия. Но това не трябва да ви плаши, напротив! Получавате 2 в 1 – постигната цел и важен урок. Просто не трябва да приемате неуспехите като нещо негативно. Вашият кармичен дълг е да бъдете успешни, но и психически силни личности.

Хората, родени на 14-ти

В предишния си живот твърде много сте злоупотребявали със своята свобода и сега трябва да промените това. Вие сте склонни да лъжете, да не уважавате другите и да правите каквото си искате. Е, кармичният ви дълг е по-рядко да се поддавате на изкушения и да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е свързана с личностно развитие, развитие на бизнеса или обучение. Смята се, че имате сили да промените света.

Хората, родени на 16-ти

Щом сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате новаторски. Вашият кармичен дълг е да водите останалите след себе си. За тази цел се изисква много интуиция и смелост. Не се притеснявайте, и двете ги имате в изобилие, само трябва да вярвате в себе си. Не трябва да бъдете иронични и цинични – това поведение ще ви донесе негативна енергия, а тя ще ви отдалечи от пътя на съдбата, който трябва да следвате. Всеки ден трябва да започвате нещо ново, което да правите с цялата си любов и желание.

Вижте още: Кои ще бъдат най-щастливите дни на вашата зодия през 2017-та?

Хората, родени на 19-ти

Вие сте хора, които трябва да са морална и емоционална подкрепа на другите. Склонни сте към затваряне в себе си и да прекарвате време предимно у дома. Трябва да промените това. Всеки ден трябва да общувате с познати и непознати, да давате съвети, да слушате, да помагате, да ги мотивирате. Кармичният ви дълг е много важен, тъй като благодарение на вас и думите ви, много хора ще открият щастието, любовта, а на някои дори ще им спасите живота!

Посланици на доброто, раздавачи на надежда и мъдри съветници – това е вашата съдба.