НАЧАЛО ЗДРАВЕ Как да се отървем от обикновената настинка и запушения нос?

Как да се отървем от обикновената настинка и запушения нос?

0
Как да се отървем от обикновената настинка и запушения нос?
Как да се отървем от обикновената настинка и запушения нос?

Разходките със запушен нос, докато сте лепнали и най-обикновената настинка, не са много приятни. Вие не можете да дишате, не можете да спите и напрягате колегите си със своето кихане. Ако постоянно сте заобиколени от други хора, тогава със сигурност се сблъсквате с проблема да се разболявате всяка година. Какво да направите?

Как да се отървем от обикновената настинка и запушения нос за 1 минута?

На лицето си имате 4 точки, които ако масажирате, ще бъдете в състояние да решите проблема си.

Как да се отървете от обикновената настинка?

Точка 1:

Натиснете нежно точките, които са показани, с пръстите си. Използвайте кръгови движения. Не трябва да чувствате болка. Един цял цикъл се състои от 3 кръга.

Първата точка се намира в долната част на двете ноздри. Внимателно натиснете ноздрите с кръгови движения с пръсти. Повторете движението 10 пъти.

Уверете се, че не притискате хрущяла на носа. Необходимо е да притискате само долната част на ноздрите.

Точка 2:

Тя се намира точно между очите и носа – там, откъдето се появяват сълзите. Повторете кръговите нежни движения 10 пъти. Съсредоточете се върху получаването на облекчение.

Точка 3:

Тя се намира на задната страна от меката част на ухото, точно под хрущяла. Стиснете я и я освободете. Направете това 10 пъти. Не е необходимо да притискате хрущяла. Използвайте меки и фини движения.

Точка 4:

Последната точка – тя се намира точно на меката част на ухото. Леко масажирайте. Направете 10 кръгови движения.

Вижте още: Мащерката и нейните лечебни свойства за организма!

След като преминете през всички тези точки три пъти, ще почувствате незабавно облекчение на симптомите на обикновената настинка. За най-добри резултати, процедурата се повтаря отново след 10 минути.

Описаният метод е прост, безопасен и може да се повтаря на всяко място и по всяко време. Да плащате за лекарства, вече не е необходимо.

Не забравяйте, че тялото ви има всичко необходимо, за да се излекувате!