НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Премахнете негативната енергия от дома си, като следвате тези съвети!

Премахнете негативната енергия от дома си, като следвате тези съвети!

Премахнете негативната енергия от дома си, като следвате тези съвети!
Премахнете негативната енергия от дома си, като следвате тези съвети!

Със сигурност сте усещали негативна енергия, когато сте били в чужди домове. Чувствате дискомфорт и необяснимо неразположение. Дори и да не си давате сметка, вашият дом също е изложен на опасност от поглъщането на всякакво зло. Спазвайте тези правила и никога повече няма да влезе негативна енергия в дома ви.

  1. Почистване.

При влизане в чиста и просторна стая всеки човек чувства вътрешна хармония и комфорт. Правете това пречистване редовно, както правите седмичното почистване на дома си. Всеки път, когато почиствате дома си, можете да го изчистите и от негативната енергия.

  1. Освободете се от боклуците.

Трябва веднага да се отървете от всички излишни неща в къщата ви. Старите неща, които дълго време никой не ги използва само натрупват негативна енергия. Като се отървете от ненужните вещи, вие веднага ще почувствате промяна в енергията на дома си.

  1. Морска сол.

Кристалите на солта имат уникалната способност да абсорбират отрицателната енергия. Направете саламура от 5-7 супени лъжици морска сол и 5 литра вода. Старателно измийте пода с този разтвор. Можете също така да поставите сол в ъглите на стаята, където прекарвате най-много от времето си с вашето семейство.

  1. Опушване на помещенията.

Ако в къщата ви често се появят спорове и конфликти, опушването ще помогне за неутрализиране на негативната енергия. Необходимо е да запалите една връзка трева и да я поставите отвън, така че пушекът бавно да образува лек дим.

За да започнете процеса на опушване трябва да обиколите дома си по часовниковата стрелка, без да пропускате нито една стая. Най-добре е да направите тази процедура, когато няма никой друг вкъщи. Чрез този метод, ще изчистите пространството от негативна енергия и ще подобрите здравето на семейството си.

Вижте още: Как да вкорените ананас, купен от магазина, в 4 стъпки?

  1. Пречистване чрез звук.

Силно пляскайте с ръце и обикаляйте стаята по нейния периметър. Особено внимание обърнете на ъглите, като се спирате на всеки един от тях. Направете няколко енергични пляскания.

В един момент ще чуете ясно ехо от пляскането, което означава, че процедурата работи и трябва да продължите с пречистването. След това трябва да измиете добре ръцете си под течаща вода.