НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Изобилие и пари – как на жените им се удава да ги...

Изобилие и пари – как на жените им се удава да ги привличат

0
Изобилие и пари - как на жените им се удава да ги привличат
Изобилие и пари - как на жените им се удава да ги привличат

Изобилие, пари и блага – в основата си те представляват енергия. Те са едно от средствата за реализиране на нашите съкровени желания и цели.

Жените по своята природа, изначално са родени да бъдат богати и да живеят в изобилие, но така ли е наистина…?

От самото ни детство ни втълпяват, че парите трябва да се печелят, но така ли е в действителност…? Жената по своята същност – това е изобилие и богатство, и настройвайки се към своят вътрешен свят, повишавайки нивото на своята женска енергия, тя привлича към себе си всички блага, пари и придобивки чрез различни източници, чрез творческа реализация, чрез използване на мъже, подаръци, чрез интересни проекти. Следвайки и развивайки своята женска природа, жената става богата.

Как да разберем тази природа и да се отскубнем от властта на мъжката енергия, в която ние сами сме попаднали? За това съществуват 6 прости начини:

Развийте вашият женски център

Това е най-важният аспект. Женското начало – това е матката и много неща в живота на жената зависи от нивото на напълненост и нивото на енергийните вибрации в матката. Колкото по-високо е нивото на вибрации, толкова по-лесно идват всички блага в живота на жените по различни начини. Колкото по-силна е енергията, толкова повече една жена привлича към себе си изобилие в живота си. С течение на годините, ние губим тази енергия и затова възникват много различни проблеми, в това число и финансови.

Няма никакъв смисъл да обвиняваме мъжете за това, че те не ни осигуряват желаното материално равнище, тъй като ние самите не им даваме необходимото ниво енергия за да го постигнат. Всички знаем, че мъжете обикновено черпят енергията си от жените (жената предава енергията си чрез любов и чувства на мъжа, подхранва го и го зарежда със сила за реализация). Няма нужда постоянно да се натяква на мъжа. Необходимо е просто да се заемем със себе си и да повишим нивото на енергия в матката (това е контрол на интимните мускули и различни практики за увеличаване на енергийните запаси в матката).

Възторгът от себе си, настройте на ритъма на Вселената

Настройте се на вашето женско начало и се осъзнайте като истинска жена. Престанете да излъчвате мъжка енергия, чувствайки се като “супермен”, който прави всичко сам (в нашият случай сама). Започнете да се глезите и да се радвате на малките неща. Инвестирайте повече в образованието си, в грижи за себе си (за своето прекрасно тяло) и в красиви нови дрехи – това е изключително важно за една жена. Когато една жена се настройва на своето женско начало и действа по този начин, тя се настройва на ритъма на вселената и в резултат целият свят й помага да изпълни всичките си желания. Всичко се случва лесно и без много усилия.

Разпръсквайте радост около себе си

Едно от предназначенията на жените е да доставят радост. Когато една жена е настроена на своите собствени естествени ритми, когато е спокойна, доволна и щастлива, тогава тя излъчва море от светлина и любов наоколо. Но, ние сами правим така, че да се чувстваме щастливи, радостни и доволни. Така че, ако не носим вътре в нас тези емоции, никой човек на света не ще успее да ни ги даде. Всичко се дължи на нашия вътрешен свят. Много жени се заблуждават като си мислят: “Ще срещна подходящия мъж, ще се оженя за него и ще бъда най-щастливата жена.” Това е мит и лъжа – докато не изградите хармония вътре в себе си – никой никога няма да ви направи щастливи. Открийте тези емоции в себе си, фокусирайте върху тях вниманието си, развивайки ги и тогава вие ще се превърнете в най-щастливата жена на света, дарявайки любов и светлина на мъжа си и на всички около вас. И тогава вашият мъж ще е готов на всичко заради вас и ще “поднесе целия свят в краката ви”.

Вижте ощеКрасиви всеки ден с помощта на 20 полезни съвета за красота

Развивайте творческите си наклонности

Чрез занимаването с желана творческа работа, която носи радост и наслада, вие ще се настроите на вашата естествена природа. Важно е да се намери точната творческа дейност, която ще ви донесе радост и ще ви даде тласък за по-нататъшно развитие. Нашата реализация е немислима без творческо усъвършенстване.

Помолете за помощ мъжете

Дори и най-силната жена трябва да вземе предвид този аспект и понякога да търси помощ от мъжете, дори и от непознати мъже. Повярвайте ми, мъжете с радост откликват на такива молби и с огромно удоволствие ни помагат за повечето неща. Научете се да се отнасяте с внимание и уважение към мъжете и ще се убедите, че те винаги са готови да ни помогнат и избавят в трудни за нас ситуации.

Носете красиво дамско бельо и чорапи

Винаги си купувайте най-скъпото, най-красивото и най-хубавото бельо. Жена, видяна с красиво бельо и чорапи – остава незабравима. И ако в този момент от живота ви няма на кого да го покажете – носете го заради себе си. Повярвайте ми, насладата, която ще изпитате когато се видите – облечена с красиво бельо и чорапи, ще бъде приказна.

Настройте се на себе си, на своята природа, осъзнайте, че вие заслужавате само най-доброто на този свят, цялото негово изобилие и блага, и то със сигурност ще се появи в живота ви.