НАЧАЛО ЗДРАВЕ Краката ви ще изглеждат все едно сте на 20 благодарение на този...

Краката ви ще изглеждат все едно сте на 20 благодарение на този разтвор!

0
Лечебен разтвор с аспирин: Разширените вени, напуканите пети и болките в кръста ще изчезнат!
Лечебен разтвор с аспирин: Разширените вени, напуканите пети и болките в кръста ще изчезнат!

Ако имате пришки, мазоли и напуквания по краката си, този популярен метод на лечение е за вас! Петите ви ще изглеждат сякаш сте на 20! Същия разтвор може да го втривате на болните места, където страдате от разширени вени. С негова помощ също така болката ще бъде облекчена.

Можете да разтривате възпаленото място при остеохондроза, там, където има натрупване на соли. След масажа втрийте разтвора.

А рецептата за неговото приготвяне е много проста:

10 таблетки аспирин се смилат на прах и се налива 250 грама водка. Престоява така 1-2 дни. Получавате хомогенна смес, съдържаща неразтворими твърди частици.

Овлажнете марля с разтвора и приложете към стъпалата на краката си, след това ги увийте с полиетилен и обуйте чорапи за през нощта. На сутринта махнете компреса и изплакнете краката си с вода, подсушете и намажете с крем за крака. Повтаряйте процедурата всяка нощ.

Вижте още: Подобрете зрението и паметта си със 70%! Това е невероятно!

След първата процедура напукванията ще намалеят, а след 10 дни стъпалата и петите безболезнено ще бъдат почистени от загрубелите места по кожата. Между другото излишната кожа можете да отстраните с четка или гъба за почистване на крака, като след това намажете краката си с крем.

Споделете с приятелите си тази рецепта! Вероятно те имат същия проблем като вас!