НАЧАЛО ЗДРАВЕ Шейкът от тиква ще намали кръвната ви захар! Невероятно!

Шейкът от тиква ще намали кръвната ви захар! Невероятно!

0
Шейкът от тиква ще намали кръвната ви захар! Невероятно!
Шейкът от тиква ще намали кръвната ви захар! Невероятно!

Направете си домашен лек от тиква! Ще бъдете изумени от резултатите!

Въведете в диетата си този продукт и ще бъдете в състояние да намалите значително нивото на кръвната си захар. Направете си домашен лек от тиква, който ще ви помогне да понижите нивата на кръвната си захар и ще прочистите тялото си от холестерола! Пригответе си чудесната напитка у дома! Запишете си рецептата!

Това е напълно естествена и здравословна напитка, която ще нормализира нивото на кръвната ви захар. Ако я пиете веднъж в месеца ще подобрите и работата на сърцето си.

Би било хубаво да си водите записки, за да следите показанията си преди и след прилагане на шейка от тиква. Така ще можете да контролирате своите резултати по-точно.

Шейкът е 100% натурален и следователно няма странични ефекти.

Съставки:

Тиква около 100 грама (препоръчително да се използва тиква в кръгла форма, тя има повече лечебни витамини и минерали);

Чиста питейна вода.

Вижте още: Главоболието ви е ужасно? Ето как да го облекчите!

Начин на приготвяне:

Тиквените парчета се слагат в блендер и се добавя малко вода, около 100-150 мл. Разбийте добре и вашият шейк е готов! Препоръчително е да го пиете бавно в продължение на 20 минути преди закуска. За подобряване на вкуса можете да добавите канела, ванилия, мента, моркови, ябълка и други.

Обезателно пригответе това вкусно и невероятно средство. Ще се насладите на нежния вкус на тиквата. Грижете се за вашето здраве!