НАЧАЛО ЗДРАВЕ Има повече от 10 природни антибиотици срещу инфекции! Ето кои са те!

Има повече от 10 природни антибиотици срещу инфекции! Ето кои са те!

0
Има повече от 10 природни антибиотици срещу инфекции! Ето кои са те!
Има повече от 10 природни антибиотици срещу инфекции! Ето кои са те!

Вместо да купувате от аптеката поредните скъпи антибиотици, се обърнете за помощ към природата! Определено лечението с естествени средства е в пъти по-добро от пълните с химия медикаменти!

Природата е създала много средства за укрепване на здравето, които могат да ви помогнат в борбата срещу различни болести и неразположения. Те са напълно безопасни и много ефективни.

Хипократ е твърдял, че храната трябва да бъде лекарство, а лекарството – храна.

Ние ще поговорим за топ 10 естествени антибиотици, които се пазят в тайна от най-големите фармацевтични корпорации:

Хрян

Той се бори с множество заболявания и тонизира тялото. Също така подпомага храносмилането и увеличава притока на кръв, лекува камъни в бъбреците, бронхит, инфекции на пикочните пътища. Можете да го ядете суров под формата на сок или шейк.

Eвкалипт

Той действа като мощен антисептик, лекува гъбички и кашлица.

Витамин C

Огромен брой плодове съдържат витамин С. Той укрепва имунната система и се бори с настинката и грипа. Също така подобрява състоянието на кожата. Трябва да консумирате 100% натурален сок от портокал ежедневно.

Ябълков оцет

Той действа като антибиотик и е богат на ябълчна киселина. Унищожава микробите и лекува стенокардия.

Чесън

Трябва да ядете няколко скилидки чесън всеки ден, за да преборите инфекциите, вирусите и бактериите. Изследванията показват, че чесънът също така регулира кръвното налягане, лекува диабет и симптомите на СПИН.

Чесънът се бори с настинката, грипа и успокоява зъбобола. За най-добри резултати, смачкайте скилидка чесън и я изяжте сурова или я добавете към салати, напитки и супи.

Екстракт от семената на грейпфрут

Те унищожават микробите, борят бактериите и гъбичките. Разредете преди употреба.

Лук

Той е много подобен на чесъна и има същите свойства. Изключително ефективен е за лечение на настинки, грип, болка и възпаление.

Mед от Манука

Този мед се произвежда в Нова Зеландия и е богат на пероксид. Освен това има високо съдържание на антибиотик, известен като метилглиоксал.

Вижте още: Този сок е помогнал да се излекуват повече от 50 хиляди души!

Джинджифил

Той е подходящ при настинки и грип, лекува гаденето, стомашното разстройство, успокоява болките в мускулите и ставите. Въпреки това, не трябва да го използвате, ако сте бременна.

Канела

Тя предотвратява диабета и регулира кръвната захар. За най-добри резултати използвайте канела от Цейлон (Шри Ланка).