Бъдете спокойни и не живейте в страх! Движете се повече и работете. Мързелът е заболяване, което ви уврежда както морално, така и физически. Замърсяването – физическо или духовно, е в противоречие с това, което е създадено от Бога.

Вие сами замърсявате земята и храните с токсини. След това идвате и се оплаквате за това колко хора са болни от рак и колко нови болести са се появили…

Вразумете се бързо, в противен случай ще страдате.

Лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм. За всяка болка има билка.

Повечето болести идват от настинка. Затова не стойте на влага и не пийте студена вода.

Не бъдете нервни и не живейте в страх! Ако трябва, обърнете се към невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се. Със страх не се живее!

Често пийте чай от горски плодове или растения – те са чисти и са източник на здраве. Минимум веднъж седмично яжте варено жито. Пийте много вода, за да пречиствате организма и да получите сила.

Защо пушите?

Защо пушите? Ако е правилно, и мъжете и жените ще имат комини на главите. Оставете тютюна, живейте дълго и без болести.

Не се страхувайте от болестите. Имайте вяра.

Има два вида болести. Едните ги лекуват лекарите, другите – баби. Най-важното за лечението е да знаеш диагнозата.

Земята е нашата обща майка, мислете за нея като за жив човек.

Пазете Земята, тя ни дава храна. Пазете я, докато не се умори от нашите действия … И тогава ще ни накаже. Вразумете се навреме, в противен случай ще страдате дълго.

Вижте още: Навици, които трябва да изхвърлите от живота си, когато навършите 30 години

По-страшно дори от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, защото това ви разяжда отвътре. Гледайте на живота със спокойствие.