НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мехлем, който лекува редица заболявания! Болката ще отмине!

Мехлем, който лекува редица заболявания! Болката ще отмине!

0
Мехлем, който лекува редица заболявания! Болката ще отмине!
Мехлем, който лекува редица заболявания! Болката ще отмине!

Предлагаме ви мехлем, който може лесно да се справи с болките в гърба, при дискова херния, изкълчен крак, проблеми със ставите. Всичко, което трябва да направите, е да намажете проблемното място, да сложете хартиена кърпа и леко да я замотаете.

На сутринта болката ще отмине! А само за няколко дни ще забравите неприятното си преживяване. Важното е, че този мехлем може да се прилага, дори ако пациентът има проблем със сърцето – рецептата ще му помогне.

Рецепта:

Разредете 5 таблетки Алтайско мумио (планинска смола) с 5 капки вода, разтворете с помощта на клечка за зъби. Ако се получи много гъста паста, добавете 2 капки вода, но не прекалявайте, защото няма да се получи добро съединение с маслото и двата продукта ще се разделят…

Вижте още: Пречистване на съдовете в главния мозък с 5 природни средства

След това смесете 5-те разредени таблетки с 1 супена лъжица борово масло и 3 супени лъжици мед. Вашият мехлем готов. Сложете го в буркан с капак и разбъркайте преди употреба.

Нанесете нужното количество – толкова, колкото да може да се втрие. Не слагайте дебел слой, тъй като може да предизвика зачервяване на кожата заради боровото масло. Съхранявайте при стайна температура.