Ритуалът за пречистване с помощта на сол ще ви удиви с резултата си!

В много народи по света солта символизира чистота и честност. Не е изненадващо, че тя е включена в терапията. Солта отдавна се използва в процедурите за пречистване на тялото и душата в цял свят и основното й предимство е силният положителен заряд, който тя съдържа.

Солта е в състояние да привлече и абсорбира отрицателната енергия за минути, затова ви препоръчваме да не губете повече време и да се отпуснете! Изчистването на енергията е толкова важно за всички нас.

Пречистване със сол! Ще се изненадате, когато разберете какво може да направи тя...

Пречистване със сол

За почистващата терапия ще ви трябва съд с достатъчно вместимост, за да сложете двата си крака и да се чувствате удобно. Трябва да добавите и обикновен пакет от каменна сол. Следвайте простите инструкции, за да постигнете хармония в живота си!

Ритуал за очистване със сол

Изолирайте се от шума, хората и други отвличащи вниманието фактори. Можете да извършите процедурата в затворено помещение или на открито. Изсипете солта в съда. Не я жалете! Стъпете боси върху солта и се отпуснете.

Започнете мислено да отпращате всички негативни мисли, впечатления и вълнения под краката си, представяйки си, че всички лошо потъва в солта. Чувствайте се свободни да се движите, това е само за ваше добро! Колкото повече енергия отдавате, толкова по-добре ще се извърши пречистването. Можете леко да стъпвате, обръщате и дори да скачате, като посипвате солта си върху краката, пеейки или казвайки: „Довиждане, провал“ или „Аз се избавям от лошото настроение“.

Вижте още: Кучетата могат да ви помогнат с депресията и тревожността

Когато почувствате, че негативността си е отишла, очистете краката си и с нови сили пристъпете към последния етап от терапията.

Останалата сол нежно съберете в торба и я изсипете в мивката, тоалетната или я заровете в земята – така солта ще се изчисти с помощта на водата и пръста. Не забравяйте да й благодарите.

Пречистването със сол в домашни условия е полезно за всички, които изпитват трудности в живота и често са в лошо настроение. Проверете и се уверете, че работи!