НАЧАЛО ЗДРАВЕ Инсулт – преборете го с борови шишарки! Уникална народна рецепта!

Инсулт – преборете го с борови шишарки! Уникална народна рецепта!

0
Инсулт – преборете го с борови шишарки! Уникална народна рецепта!
Инсулт – преборете го с борови шишарки! Уникална народна рецепта!

Този уникален народен лек е доказано успешен за профилактика срещу инсулт, запушени артерии и кръвоносни съдове. Освен това, той може да се използва от пациенти, които са претърпели инсулт, като допълнение към основната им терапия. Погрижете се за здравето си днес.

Инсулт – остро нарушение на кръвообращението в мозъка, което е придружено със структурни промени в него. Изходът от болестта зависи от скоростта и качеството на медицинските грижи. Често инсултът води до смърт или трайна загуба на трудоспособност. Ето защо, профилактиката и лечението на последиците от инсулт са от решаващо значение.

В народната медицина се използва тази инфузия от зрели борови шишарки, спирт или водка и домашен оцет.

Преди използването й е необходимо да се консултирате с лекар!

Как да я приготвите?

5 стари борови шишарки раздробете и изсипете в 250 мл 70% спирт или качествена водка. Съхранявайте на стайна температура в продължение на 10 дни. След това прецедете и добавете 1 чаена лъжичка ябълков домашен оцет (или винен).

Приема на инфузията трябва да бъде всеки ден преди лягане, като добавяте по 1 чаена лъжичка от нея в любимия си чай. Основното нещо, което е добре да знаете, е че тя е доста силна. Можете да добавите и мед.

Този инструмент се използва за разреждане на кръвта, изчиства съдовете, отговорни за мозъка, възпрепятства и блокира невроналната клетъчна смърт и допринася за възстановяването на координацията и речта.

Вижте още: Чеснова тинктура: Средството с уникални лечебни способности!

Курсът на лечение продължава достатъчно дълго – около шест месеца. Не забравяйте: това средство помага, но в никакъв случай не отказвайте лечението, предписано от лекар.

Инсултът твърде често се среща в днешното общество сред хората след 35 години. Затова ви препоръчваме да вземете здравето си в ръце още днес. Бъдете здрави.