НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този метод за прочистване на червата е наистина ефективен!

Този метод за прочистване на червата е наистина ефективен!

0
Този метод за прочистване на червата е наистина ефективен!
Този метод за прочистване на червата е наистина ефективен!

През червата за 70 години минават около 100 тона храна и 40 000 литра течност, а това означава, че около 4,5 кг фекални отлагания и токсични отпадъци, биват съхранявани в стомаха всяка година, като по този начин те замърсяват кръвта и могат да доведат до големи проблеми със здравето.

Можете да предотвратите много болести чрез премахването на слузта, фекалните отлагания и паразитите от червата.

Отпадъците в червата могат да доведат до различни проблеми, като например заболявания на бъбреците и черния дроб, диабет, запек, метаболитни нарушения, слухови и зрителни нарушения, проблеми с кожата, косата и ноктите, както и различни други заболявания като артрит и рак.

Само малка част от дебелото черво, 40-50 см може да се почисти чрез клизма, а използването на специалното оборудване за клизма е скъпо, отнема време и може да застраши чревната лигавица.

От друга страна, червата могат напълно да бъдат почистени с ленено брашно в рамките на 3 седмици, при това се запазва чревната микрофлора и се премахват слузта и фекалните депозити или паразити.

Това ще ви помогне да изгорите мазнините бързо, да нормализирате теглото, да регулирате метаболизма си и нивата на холестерол и ще допринесе за детоксикацията на организма.

Лененото брашно е особено ефективно при гастрит, колит, стомашна или дуоденална язва, възпалителни заболявания на горните дихателни пътища и на стомашно-чревния тракт, наднормено тегло и нарушения на липидния обмен, а също така при инфекции, цистит, заболявания на пикочните пътища и пиелонефрит.

Процедурата за пречистване се прави, както следва:

Всяка сутрин в продължение на 3 седмици, трябва да консумирате за закуска:

Седмица 1: 1 супена лъжица ленено брашно и 100 мл кисело мляко

Седмица 2: 2 супени лъжици ленено брашно и 100 мл кисело мляко

Седмица 3: 3 супени лъжици ленено брашно и 150 мл кисело мляко

Вижте още: Премахнете болката в ухото с тези 7 домашни рецепти!

Можете също така да пиете 2 литра вода всеки ден, а за най-добри резултати, приемайте мед с вода. Ако не можете да намерите ленено брашно, може да използвате фино смляно ленено семе.

Тази процедура за прочистване на червата, трябва да се прави веднъж годишно.