НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Син оставя бележка на баща си, от която той почти губи съзнание!

Син оставя бележка на баща си, от която той почти губи съзнание!

0
Баща намери писмо от сина си и почти загуби съзнание след като го прочете
Баща намери писмо от сина си и почти загуби съзнание след като го прочете

Син шокира силно баща си. За първи път, тази сензационна история се появила на сайта на ‘Ню Йорк Медия” и бързо се разпространила в интернет. Никой не знае дали това е реална случка или е просто една съвременна легенда, но така или иначе ще бъде полезно да бъде прочетена както от родителите, така и от децата.

И така, един баща приготвяйки се сутринта за работа, когато вече трябвало да тръгва, минал покрай стаята на своя син и усетил, че нещо не е наред. Когато отворил вратата, подозренията му се засилили. Първо, неговият син го нямало никъде. На второ място, в цялата стая царял ред: нямало разхвърлян боклук и дрехи наоколо. Дори леглото било застлано, а върху него имало бележка. Нито почистването, нито бележката били нещо типично за неговият син, заради което бащата сериозно се разтревожил. Ето какво било написано на бележката:

“Скъпи татко,

Пиша ти с огромно съжаление и срам. Избягах с приятелката си, защото нямаше друг начин да избегнем “сцената” с участието на мама и теб. Вие и без това не приехте Стейси. Аз я обичам безумно с целия й пиърсинг, татуировки и кожени дрехи. И да, тя е много по-възрастна от мен.

Но това не е само страст. Стейси е бременна. Тя казва, че ние ще бъдем щастливи. Има каравана в гората, където ще живеем. Тя също сподели мечтата ми да имаме много деца. Стейси ми отвори очите за факта, че марихуаната е всъщност нещо добро. Ще я отглеждаме за себе си и за нашите съседи. В действителност, на нас ни е много забавно.

С течение на времето (и аз много се надявам на това) ще бъде открито лекарство срещу СПИН и тогава на Стейси ще й бъде много по-лесно, отколкото сега. Тя така страда, бедничката!

Не се притеснявайте, татко. Аз съм вече на 15 и съм в състояние сам да се грижа за себе си. Един ден ние ще можем да ви посетим и тогава вие ще можете да видите внуците си.

С любов, Джош.”

Вижте ощеКакво става, когато скъсаш цвете или го настъпиш?

Бащата вече едва стоял на краката си, но тогава забелязал, че писмото не е завършено:

“П.П. Всичко, което прочете току що, не е вярно. Аз съм в дома на един приятел. Истината е, че в кухнята съм оставил бележника си с оценки и те никак няма да ви зарадват. Аз просто исках да ви напомня, че на света съществуват и много по-големи проблеми, отколкото лошите оценки от контролните. Обади ми се, когато мога да се прибера вкъщи.”