Отговорът е в подсъзнанието, а тази картина показва какво криете в него.

Стресът – един проблем, с който се среща при всеки един от нас. Но ефектът от стреса върху всеки е различен: някои са ядосани, други заспиват в движение, а трети тихо плачат в ъгъла.

Как влияе стреса върху вас? За да не ви отвлича вниманието от важните неща и да не бъдете постоянно в стресово състояние, веднага погледнете тази картина и направете теста!

Само погледнете карикатурата и кажете кой от четирите персонажи, изобразени върху нея, изглежда най-глупав. Това е всичко! Резултатът е налице!

 1) Вие сте избухлив и темпераментен!

Можете без видима причина да се разгневите и да излезе извън нерви, нали? Имате много ярка индивидуалност и отличителен начин на мислене. Високо цените своята свобода и уникалност. Можете веднага да реагирате, ако някой се опитва да ви ограничи или се опита да ви наложи някои правила.

Когато стресът се натрупва прекалено дълго време, вие се взривявате като вулкан. Бъдете внимателни: това води до недоразумения с приятелите ви!

По-добре е да изразявате чувствата си, а не да ги трупате в себе си.

2) Вие сте твърде откровен!

Обичате да сте в центъра на вниманието и да се забавлявате с приятели. Вие сте отворени при срещи с хора и лесно изграждате доверие в отношенията. Понякога се справяте толкова добре, че ставате уязвими и твърде искрени. В резултат на това вие след това съжалявате за своите думи и дела.

Оценяваме вашата откритост и свобода, но понякога си струва да знаете кога да спрете. Опитайте се да поставите граници и да се придържате към тях в работата с хора!

3) Вървите след другите!

Вие сте срамежливи и не обичате да показвате чувствата си открито. Не обичате конфликти и не се опитвате да привличате твърде много внимание. Готови сте да отидете на среща с хора и да се приспособите към тях, но се страхувате да напуснете зоната си на комфорт. Вие криете чувствата и желанията си дълбоко вътре в себе си, защото предпочитате да следвате другите.

Опитайте се да изразите своите мисли и желания, бъдете по-уверени! Няма да ви е лесно, но в крайна сметка хората ще започнат да ви изслушват!

Вижте още: Тест: какво означава женската поза? Разберете още сега!

4) Трудно контролирате емоциите си!

Уморявате се при среща с нови хора и често не казвате нищо, защото ще се опитате да сложите край на разговора възможно най-бързо.

Когато сте под стрес или сте ядосани, искате да избягате. За да се избегнете това, трябва да поддържате психичното си равновесие.

Опитайте се да бъдете по-отворени към срещите с хора и да имате по-голямо доверие в близките си приятели!