НАЧАЛО ЗДРАВЕ Витамин B17 лекува рак! Ето защо вие не сте знаели това до...

Витамин B17 лекува рак! Ето защо вие не сте знаели това до сега!

0
Витамин B17 лекува рак! Ето защо вие не сте знаели това до сега!
Витамин B17 лекува рак! Ето защо вие не сте знаели това до сега!

Чували ли сте някога за витамин B17? Вероятно не. Тъй като той се продава под формата на таблетки, забранени преди 40 години. Наскоро обаче стана известно, че има редица алтернативни лечения на рак, които могат или да унищожат раковите клетки сами, или да подпомогнат традиционните методи. Много от тях не се получили признанието, което заслужават нито от медиите, нито от традиционната медицина.

Фармацевтичната индустрия не иска да разберете за тези алтернативни методи, тъй като цели хората да бъдат по-малко информирани за превенцията срещу рака.

Забраненият витамин B17 „Лаетрил“

Лаетрилът, за който се смята, че е изключително полезен в борбата срещу рака, всъщност е бил забранен и все още е незаконен в САЩ и Западна Европа.

Той включва в състава си една от най-големите концентрации на витамин B17 в света и най-вече се съдържа в семената на кайсията. Много хора не знаят, че ядките на кайсията са годни за консумация и са вкусни – те съдържат противораков агент на витамин B17, който се нарича амигдалин.

Амигдалинът съдържа глюкоза, цианид и бензалдехид. Последният се счита за активна противоракова съставка.

Важно е обаче да знаете, че цианидът е токсичен за всички клетки. Въпреки това, проучванията показват, че Лаетрилът убива повече ракови клетки, отколкото нормални клетки. В края на краищата, шансовете ви за отравяне с цианид от кайсиева семка са много малки и не трябва да се забравя, че самият рак е токсичен, както химиотерапията и лъчетерапията.

Защо съвременните онколози не използват B17?

Простият отговор е дал този учен:

“Ние знаем, че можете да контролирате разпространението на рака и използването на природните ресурси, но тези умения не са достъпни за широката публика, защото не могат да бъдат патентовани. И ако е така, то просто не е изгодно за фармацевтичната индустрия”, – Г. Едуард Грифин.

Въпреки че този витамин не се признава от традиционната медицина, д-р Джон А. Ричардсън го използва, за да излекува своите родители. Лечението дава удивителни резултати, по-добри от традиционната медицина. Многобройните му успехи той описва в книгата: “Лаетрил, медицински истории; опит в Онкологичния център на Ричардсън.”

Много хора по целия свят се кълнат, че побеждават рака с помощта на B17.  Но всичко това е било известно и забранено още през 70-те години.

Д-р Каменатцу Суигура е автор на над 250 статии по темата. Той също така е получил многобройни награди, включително най-високото отличие на Японската медицинска асоциация за изключителен принос към изследването на раковите заболявания.

По-специално, той изучава Лаетрила и установява, че той дава положителни резултати в превенцията срещу злокачествените тумори на белия дроб при лабораторните мишки.

Но тези проучвания са били забранени за външните лица.

До 1974 г. били получени много положителни резултати в борбата срещу рака, като се използвал Лаетрилът в Онкологичния център “Слоун Кетъринг”, където се провеждали клиничните проучвания.

Но след това всичко се променило. Центърът започнал да извършва експерименти с Лаетрил и всеки път, когато експериментът показал възможността за положителен резултат, изследването било напълно забранявано и прикривано.

Самият Сиугура бил обявен за измамник, въпреки че никой не го е доказал.

Ралф Мос бил приятел и колега на д-р Сугиура и знаел много за постиженията му. Мос решил да каже истината и да отиде на пресконференцията на болница “Слоун Кетъринг”, която се провела през юли 1977 г. Това му коствало работата.

Според Ралф Мос, забраненият Лаетрил наистина има смисъл само когато се гледа през призмата на “политиката на рака”:

Директорите на “Слоун Кетъринг” били инвеститори в нефтохимическата и други “мръсни” индустрии. С други думи тази болница била управлявана от хора, които са станали богати чрез инвестиране в по-лоши неща, които причиняват рак на целия свят.

Как можете да използвате Лаетрил за профилактика и лечение на рак?

Кайсиите са разрешени продукти, така че винаги можете да ядете техните ядки, но за подобно лечение ще се нуждаете от много време.

Вижте още: Ето как да разпознаем сърдечен удар един месец преди да се случи!

Къде другаде има B17?

Витамин B17 се съдържа в най-различни други природни продукти като алое вера (гел), пшенична трева, люти чушки, салата, ядливи гъби, куркума, зеленчуци и сурови плодове, лен, чиа семена.

Никога не е твърде късно да започнете да се храните здравословно и да намалите рисковете за здравето си. Можете дори да го направите още сега!