НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на рак с джинджифил и мед! Невероятна рецепта!

Лечение на рак с джинджифил и мед! Невероятна рецепта!

0
Лечение на рак с джинджифил и мед! Невероятна рецепта!
Лечение на рак с джинджифил и мед! Невероятна рецепта!

Историята на този човек е невероятна! Химиотерапията е единственото решение на лекарите за лечението на рак и се използва широко, но въпреки това тя всъщност е вредна за нашето тяло. От друга страна, има много хора, които прибягват до домашни средства за лечение на рак и успешно побеждават битката срещу него.

Много от най-популярните средства включват моркови, куркума на прах, сода за хляб или коноп. Днес, ние ще поговорим за домашен лек, който се състои от мед. Това е историята на раково-болния пациент Анте Крезиг от Загреб (Хърватия), който е бил диагностициран с рак на белия дроб преди около 13 години. Той обаче спечелил борбата срещу болестта с използването на мед и други билки.

Крезис бил изписан от болницата с диагноза “нелечим рак”. Няколко месеца по-късно, той се върнал в болницата за редовна проверка и било голяма изненада за лекарите, когато видели, че той все още е жив. Кръвният му тест също бил шокиращ – изглеждало сякаш той никога не е страдал от рак.

Ето защо той решил да сподели това отлично средство с всички пациенти, болни от рак по света.

Рецепта.

Ще ви трябва мед, който е богат източник на хранителни вещества и има антибактериални свойства, както и джинджифил.

Съставки:

корен от джинджифил – 2 броя (големи корени по размер и нарязани)

мед – 1/2 кг

Вижте още: Невероятно лечение с чесън: Сложете го в устата си и го задръжте 30 минути!

Инструкции:

Вземете ситно нарязания джинджифил и добавете 1/2 кг мед към него. Съхранявайте сместа в стъклен буркан и разбърквайте добре всеки път, когато използвате инструмента. Консумирайте по 1 супена лъжица от тази смес 3-4 пъти дневно. След 4 дни ще забележите видима разлика в здравето си.

Имайте позитивно отношение и продължете това лечение.