НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Развод: 7 признака, че той предстои в живота ви!

Развод: 7 признака, че той предстои в живота ви!

0
Развод: 7 признака, че той предстои в живота ви!
Развод: 7 признака, че той предстои в живота ви!

Животът се мени и за много хора разводът е неизбежен процес. Според последните данни около половината от браковете приключват с развод. Как да поддържате щастлив семеен живот? Експертите са преброили 7 важни предупреждения, които не могат да бъдат пренебрегнати. Прочетете ги внимателно и празнувайте златна сватба!

Адвокат предупреди: Това са 7-те признака за предстоящ развод!

1) Мълчанието – не е злато.

Това звучи малко изтъркано, но е необходима добра комуникация в една връзка. Обикновено започва да мълчи единия или двамата партньори.

Адвокатите по развод казват, че мълчанието е знак за неуспешен брак. И те го наричат “целувката на смъртта”. Много е вероятно, ако имате оплаквания, те да растат поради неяснота. Необходимо е да работите по проблемите, които постоянно се натрупват, и да търсите тяхното разрешение заедно.

2) Глобален контрол.

Да се опитвате да контролирате сродната си душа, не най-добрата идея за една връзка. С “човека-контрол” няма да се разберете. Освен това, тези хора рядко променят поведението си.

Отказът на партньора на достъп до пари, банкова информация, кредитна карта също спомага за развода.

3) Зависимост.

Пристрастяването към алкохол, наркотици, хазарт… Ето за какво става въпрос. И алкохолизмът и наркоманията са лечими. Но последиците от зависимостта могат да бъдат твърде тежък товар за партньора.

4) Пари

В идеалния случай всички финансови споразумения трябва да се проведат преди брака. Често те се превръщат в спънка не толкова поради не плащането на кредита, колкото поради нарушения баланс на доверие.

Така че, ако някой харчи прекалено много, прикрива покупки, трупа сметки по кредитни карти и просрочва срока – създава потенциални причини за развод.

5) Липса на общи интереси.

Да, противоположностите се привличат. Но кой казва, че тяхното привличане се случва през цялото време? Различните типове личности имат “разминаване на интереси.” Тези хора прекарват твърде много време разделени вместо да намерят време за общи дейности, които носят удоволствие и за двете страни.

6) Разстояние.

И близостта, и отдалечеността в брака са нормални състояния. Но само когато са в разумни интервали. Ако разстоянието продължава твърде дълго, бракът приключва с развод. Интересното е, че разстоянието един от друг предизвика всички компоненти, посочени в този материал.

Вижте още: Как подсъзнанието влияе на формирането на съдбата ни?

7) Работа – основната причина.

“За мен семейството е на първо място” – това е аксиома на щастливите двойки и семейства.

Когато обаче едната половинка се превръща в работохолик, това трябва да звучи като тревожно предупреждение. Ефективната комуникация страда, прекарването на дълго време на работното място вместо с партньора, както и необходимостта да се обяснят начинанията става досадно и за двете страни. Шансът за развод се увеличава значително.

Не “всичко е загубено”, ако сте намерили слаба точка в отношенията си. Работете за нейното подобряване, защото трябва да бъдете щастлива двойка. Отделете щастие, любов и време на любимите си хора!