НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Внимание – разрушителни думи! По-добре никога не ги изричайте!

Внимание – разрушителни думи! По-добре никога не ги изричайте!

0
Внимание - разрушителни думи! По-добре никога не ги изричайте!
Внимание - разрушителни думи! По-добре никога не ги изричайте!

Всеки ден ние изговаряме около 7000 думи и дори не се замисляме, че някои от тях могат коренно да повлияят на живота ни. Всички мисли са материални, а думите – са мисли, изречени на глас!

За да привличате само положителна енергия в живота си, трябва да бъдете много внимателни за собствените си мисли и речи. Необходимо е да използвате думи, които не блокират енергийния поток. В идеалния случай, е по-добре да ги изключите от речника си. Ето някои често срещани думи, които привличат отрицателна енергия в живота ви.

Силата на думите

Не

Опитайте се да формулирате мислите си, като избягвате тази дума. Разбира се, изключването й няма как да стане винаги, но можете да я казвате по-рядко.

Мразя

Омразата е разрушително чувство. Не казвайте думата, дори и на шега. Ако някой ви е наранил, да казвате “мразя” не е задължително, просто изразете чувствата си с други думи.

Проклятие

Тази дума е една от най-силните в енергийния сектор. Изричайки я има реален шанс да нараните другия човек. Не се радвайте, защото отрицателната енергия задължително се връща към първоначалния си източник.

Внимание - разрушителни думи! По-добре никога не ги изричайте!

Проблем

С честото използване на тази дума като магнит вие привличате в живота си все повече и повече неприятности… Ако имате някакви малки трудности в живота, не се опитвайте да ги наричате с думата “проблем”.

Бедност

Тази дума определено влияе върху формирането на нашите мисли. Не забравяйте, че богатите хора не фиксират вниманието си върху икономията, те прекарват по-голямата част от времето си в мисли за печеленето на пари. Опитайте се възможно най-малко да използвате тази дума, така че да не застрашите материалния си успех.

Смърт

Тази дума не само блокира положителната енергия, но също така лишава човека от жизненост. За да предотвратите появата на проблеми, я изтрийте от своя речник.

Ад

Всеки от нас я използва най-малко веднъж на ден. “По дяволите” и всички думи, производни на израза, са магнит за лоша енергия. Ако не искате някой от вашето обкръжение да се провали, опитайте възможно най-малко да използвате тази дума.

Никога

Всеки знае поговорката: “Никога не казвай никога”. Дори и в добрия смисъл не трябва да използвате тази дума. Когато човек казва “никога”, той се лишава от жизнената си енергия и унищожава вътрешната си хармония.

Лош късмет

Тук той присъства, като носи отрицателен знак. Думата “късмет” се превръща в пречка за положителна енергия само в случаите, когато я казвате по свой адрес.

Умора, уморен

Вие може наистина да сте уморени, но не се съсредоточавайте върху тази дума. Често с повтарянето на фразата “Аз съм уморен”, вие се лишавате от жизнена енергия, забравяйки, че все още имате живот!

Глупак

Тази дума изглежда много безвредна и дори шеговита… Но това не е така! Адресирайки я към друг човек, вие изразявате отношение на малоценност към него и отнемате положителната му енергия.

Аз не мога

Отново става въпрос за частицата “не”, която влияе неблагоприятно чрез силата на словото. Повтаряйки тази фраза, вие подсъзнателно се програмирате да се провалите. По-добре е да забравите за тази дума и да казвате: “Аз ще се опитам отново.”

Вижте още: Знаци, че буквално привличате пари в портфейла си!

Безнадеждно

Признайте си, че няма безнадеждни ситуации, просто в момента, не сте намерили правилното решение. За да избегнете саморазрушителни проблеми, опитайте се да не използвате тази дума в речта си.

Абстрахирайте се от използването на негативните думи и ги заменете с техни синоними, само тогава късметът ще ви съпътства във всичките ви начинания!