НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Как от дървени палети да си направите тераса сами?

Как от дървени палети да си направите тераса сами?

0
Как от дървени палети да си направите тераса сами?
Как от дървени палети да си направите тераса сами?

В нашите статии често сме говорили за това как да използвате палети за конструиране на мебели или как да си направите легло за цветя. Днес, ние ще споделим с вас идеята за създаването на една необикновена тераса от дървени палети.

Тази семейна двойка наскоро си купила удобна къща, но огромната бетонна плоча в двора разваляла външния й вид. Въпреки това, собствениците, без да губят време, решили този проблем с лекота, като си направили лятна тераса със собствените си ръце!

Как да си изградите тераса?

Първо, ви трябват демонтирани палети, като премахнете най-горния слой дъски. Това е необходимо да се направи, за да може да видите по-добре как бъдещата ви тераса ще изглежда.

След това, собствениците поставили клетките от палети върху повърхността на бетона. Плочата била неравна, така че под някои палети били подложени малки дъски.

Вижте още: Чистенето никога не е било толкова лесно: 12 супер съвети!

След това горният слой дъски бил върнат на първоначалното им място. Въпреки това, този път те били заковани, за да изглежда терасата още по-елегантно.

Накрая лятната тераса била покрита със слой от антисептици и препарати, които предотвратяват горене, за да се избегне загниване на дървото или запалване, а след това бил нанесен слой боя.

Този мъж взел няколко дървени палети и ги демонтирал. Резултатът - всеобща наслада!

Не забравяйте да кажете на приятелите си за тази полезна идея!