Използвайте рициновото масло за лечение на артрит, ревматизъм, болки в ставите и мускулите! Вие ще се отървете дори от най-тежките форми на тези заболявания!

Чували сте за широкия спектър на приложение на рициновото масло. Този изненадващо естествен продукт предлага различни ползи за здравето и е изключително полезен при лечението на различни заболявания.

Това масло е бил използвано в продължение на векове в Индия. То е едно от най-богатите масла по отношение на съдържанието си на мастни киселини, особено на рицинова киселина, която има невероятни ползи за здравето. Рициновото масло има силно слабително, противовирусно, болкоуспокояващо и антибактериални свойства, то ефективно лекува болките при артрит и ишиас.

В допълнение, лекува хроничен запек, овлажнява кожата, стимулира растежа на косата и лекува различни заболявания и разстройства. То значително подобрява имунната система и се справя със стомашно-чревните нарушения. Подобрява и вашата имунна система.

Може също да лекува брадавици, белези от акне, рани, ухапвания от насекоми и липоми.

Също така се препоръчва да си направите компрес с топло рициново масло при повече от 50 заболявания. Например, при артрит, холецистит, камъни в жлъчката, цироза на черния дроб, гастрит, хепатит, херния, апендицит, мигрена, неврити, множествена склероза, церебрална парализа, целулит, безплодие, трихофития, болест на Паркинсон, уремия, сраствания, травма, колит, запек, епилепсия, и т.н.

Методи за ползване на рициновото масло.

Поради силното си противовъзпалително, обезболяващо, антибактериално и антивирусно действие, то помага в случай на болки в гърба, артрит, ишиас и ще ви покажем как да го използвате:

Нанесете рициново масло директно върху засегнатата област и масажирайте това място с меки и гладки движения. Повтаряйте това няколко пъти на ден, докато усетите подобрение.

Друг метод за приложение, който също ще помогне на вашите стави и ще облекчи болката:

Загрейте маслото на водна баня. Намокрете с него кърпа или марля и приложете върху възпалената става. Не забравяйте да оставите мястото затоплено цяла нощ.

Навлажнете кърпа с топло масло и нанесете върху засегнатата област, поставете отгоре електрическа възглавничка. Оставете да престои 45 минути. Този метод ще намали възпалението и болката.

Вижте още: Камъните в бъбреците просто ще си „отидат“ с този лек!

За лечение на артрит, ревматизъм, болки в ставите и мускулите ще ви помогне горещото рициново масло:

Втривайте го в засегнатата зона 3 пъти на ден. Нанесете го върху засегнатата област и го оставете да се загрява под действието на синя лампа в продължение на 5-10 минути (дръжте лампата на разстояние 35-40 см от повърхността на тялото).

След това втрийте маслото, докато се абсорбира напълно. Отново приложете маслото и повторете процедурата.

В рамките на няколко месеца при ежедневна употреба рициновото масло ще се справи дори и с най-тежките форми на артрит.