НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Ето как с вашето дете да прекарвате повече време заедно! 20 готини...

Ето как с вашето дете да прекарвате повече време заедно! 20 готини идеи!

0
Ето как с вашето дете да прекарвате повече време заедно! 20 готини идеи!
Ето как с вашето дете да прекарвате повече време заедно! 20 готини идеи!

Децата могат да ни радват, огорчават, вълнуват, забавляват… Във всеки случай, те са нашето вдъхновение за живота. За да отгледате дете вие трябва да сте човек с главна буква, като е необходимо не само да му правите различни видове физиономии, но също така да прекарвате време с него за съвместни интереси. Само така можете да научите какво точно привлича интереса на вашето дете, какви са неговите притеснения и много друга полезна информация.

Освен това, днешното време, технологиите и интернет отнемат прекалено много време, в което децата спират да се развиват: социални мрежи, безкрайни анимационни филми и игри. Днес, сме подбрали 20 идеи за забавни занимания с детето ви, които определено ще му се харесат.

Как да прекарвате време с детето си?

Напишете писмо с детето си на някой от вашите приятели или роднини. Оставете го да направи рисунка или да опише определен момент от живота си. Само не забравяйте да му изпратите отговор.

Направете фигурки от тесто и ги поставете във фурната. След това ги украсете. Отделете в дома си специално място, което ще послужи за изложбена зала на младите таланти.

Събудете сутрин детето си, дайте му няколко лакомства и отидете да посрещнете изгрева заедно на красиво място.

Подредете сложен пъзел. Просто изберете картина или герои, които ще зарадват вашето дете.

Разговаряйте с роднините и приятелите си по телефона. Просто гледайте детето да се весели, а не да злобее.

Измислете завладяваща история. Нека детето ви да напише една фраза, а вие друга, и така, докато съставите интересен разказ.

Посадете с детето си дърво или цвете. И нека да бъде растение, което ще остане за него и за което ще се грижи.

Създайте послание. Нека детето ви да скрие в бутилка изрезки от вестници, снимки или флашка със снимки, каквото желае. И тя може да бъде открита, например, след една година.

Вземете една карта на вашия квартал и поставете интересна задача. Изпратете детето си в търсене на приключения.

Ремонтирайте нещо счупено. Това е особено актуално за тези, които имат синове.

Нека само или с ваша помощ детето да напише писмо до себе си след 10 години. Само си представете какви мили спомени ще има, когато го прочете след време!

Пригответе заедно нещо вкусно или организирайте равиолено парти.

Организирайте конкурс. Определете с вашето дете каква картина да нарисува. И нека резултатът да оцени другия родител или бабата и дядото. Победителят (детето) ще получи награда.

Отидете до съседния град. Устройте образователна екскурзия.

Включете караоке и пейте. Толкова е забавно и релаксиращо!

Изследвайте звездното небе. Дори ако вие самите не сте експерт в областта на астрономията, има много мобилни приложения, които ще ви помогнат в тази материя. Просто насочете вашия смартфон към звездното небе и програмата ще ви каже какъв вид е съзвездието.

Проведете научен експеримент. В интернет е пълно с интересни видео записи за това как да го направите.

Направете генетично родословно дърво. Изрежете и залепете снимки по него. Също така детето ще разбере произхода на фамилията си.

При хубаво време отидете заедно на колоездене. А в лошо време играйте с детето си на настолни игри.

Вижте още: 7 бабини тайни, за да имате повече пари в портфейла си

Ако сте толкова заети и сте от хората, които работят дори у дома, опитайте се да превърнете своите дейности в една забавна игра. Детето до вас нека да играе ролята на вашия помощник или сътрудник. Така едновременно ще прекарвате време и ще работите.

Ето такива прости неща могат да донесат радост и да подарите на вашето дете настроение и приятни спомени. В ранна възраст активните дейности са много добри за развитие, тъй като в този период от живота децата по-добре опознават околната среда, вместо да разбират за нея от интернет.

Подарете на детето си щастливо детство и не забравяйте да споделите вашите идеи с приятелите си!