Знаете ли, че проблемът с надбъбречната жлеза може да повлияе на здравето на ноктите ви, качеството на съня и да доведе до загуба на коса? Надбъбречните жлези са разположени на върха на бъбреците.

Тези жлези са ендокринни жлези и са отговорни за освобождаването на хормоните, включително за стероидите и адреналина. Хормоните са много важни, защото помагат в регулирането на кръвното налягане, скоростта на метаболизма и стимулират имунната система.

Те също така помагат в управлението на стреса за организма, така че всяко препятствие на тяхната функция може да допринесе до здравословни проблеми. Функцията на надбъбречната жлеза може да бъде възстановена чрез натурална домашна рецепта, чието основа е бразилският орех.

Трябва да използвате това лекарство, ако страдате от косопад, чупливи нокти или безсъние.

Необходими съставки:

  • бразилски орехи
  • натурален мед
  • джинджифилов корен
  • стафиди
  • изсушен магданоз

Начин на приготвяне:

Изсушеният магданоз и бразилските орехи се разбъркват добре в блендер. След това се добавят стафидите, меда и джинджифила към сместа. Смесете всички съставки, докато получите хомогенна смес.

Вижте още: Премахнете 15 кг токсини от червата и кръвоносните си съдове!

Как да използвате това лекарство?

Пийте по 2 супени лъжици рано сутрин на празен стомах, за предпочитане преди закуска.

Тази доза трябва да се приема два или три пъти седмично. Консумацията на този инструмент ще подобри ефективността на надбъбречните жлези и веднага ще усетите промени в тялото си.

Качеството на съня ви ще се подобри, косата ще изглежда много по-здрава и ще си върне предишния естествен блясък, а ноктите ви вече няма да се чупят.