Линията за Ангел-Пазител на ръката се счита за много добър знак.

В хиромантията, тази линия означава защита от висша сила или по-скоро, особено покровителство на вашия ангел-пазител. Линията има различни имена – линия-сестра или линия на Марс. За съжаление, не всеки я има. Ако я намерите на ръката си, не забравяйте, че вие сте късметлия и трябва да се радвате, защото вашият ангел ви предпазва от нещастия и беди.

Тя се нарича още втора линия на живота. И не защото се намира в непосредствена близост до нея, а защото означава спасение, защита и силна подкрепа.

Ако вашата линия на ангел-пазителя е успоредна на линията на живота и е почти по цялата й дължина, това означава, че човекът ще бъде защитен през целия му живот.

Има случаи, в които линията на ангел-пазителя съпровожда в определен малък участък линията на живота и изглежда много слаба или напълно откъсната. Несъответствието в двете линии означава бедствие, болест, страдание и опасност. Но ако е налице прекъсване на линията на ангел-пазителя, проблемът ще отмине.

Ако един човек има линия на ангел-пазител на дясната си ръка, това означава, че той е получил покровителство от висшите сили благодарение на собствените си заслуги. Висшите сили награждават неговите усилия чрез защита поради добри дела или поради страдание в миналото.

Вижте още: Тази молитва се казва веднъж годишно и има мощна сила!

Ако тази линия се намира на лявата ръка, защитата се дава на човека още при неговото раждане и най-вероятно се предава по рода.

Като цяло, притежателите на тази линия имат щастлив живот. Те винаги са защитени от здравословни проблеми, от непредвидими аварии и катастрофи, те почти никога нямат финансови затруднения, здрави са и избягват неприятности.