НАЧАЛО ЗДРАВЕ Кайенският лют червен пипер може да ви спаси от инфаркт!

Кайенският лют червен пипер може да ви спаси от инфаркт!

0
Кайенският лют червен пипер може да ви спаси от инфаркт!
Кайенският лют червен пипер може да ви спаси от инфаркт!

Кайенският лют червен пипер със сигурност заслужава да му обърнете внимание заради многото ползи за здравето!

Много хора не знаят това, но има едно просто и мощно лекарство, което е в състояние само за 1 минута да предотврати инфаркт.

За първи път фантастичния ефект е отрит от известния билкар Джон Кристофър. През цялата си медицинска кариера той е търсил рецепта за магическа отвара, която да помогне на хората да избягват инфарктите и дори съставил специална формула, състояща се от 50 различни билки.

Но накрая открил съставка, която пресякла цялата му предишна работа! Тази съставка била кайенският лют червен пипер!

В хода на работата си, Кристофър открил, че тази прекрасна подправка може да спре сърдечния удар само за 50 секунди! Според него този метод вече е спасил живота на хиляди хора!

Така че, преди всичко се уверете, че винаги имате червен пипер в кухнята!

Как да го използвате?

Както можете да видите от снимката, този червен пипер е разновидност на лютите чушки. Халапеньо, ямайски люта чушка, и разбира се – кайенски пипер. Продават го обикновено в супермаркетите и магазините за здравословни храни. Отглежда се в Индия и Южна Америка.

Когато някой от членовете на семейството ви се оплаква от остра болка в гърдите, веднага вземете една чаена лъжичка от този пипер, разбъркайте в чаша вода и дайте на пациента от тази напитка! За да сработи този лек, човекът трябва да е в съзнание.

Ако един човекът вече е в безсъзнание, се опитайте да вземете екстракт от кайенски червен пипер и сложете няколко капки под езика му. Този метод също може да проработи.

Факт е, че кайенският пипер е мощен стимулант. Той повишава сърдечната честота и позволява на тялото да изпомпва кръвта по-бързо към всичките тъкани. Освен това е известно, че незабавно спира вътрешния кръвоизлив!

Не забравяйте, че много здравни експерти казват, че ако всички хора знаят този трик, може да се спаси живота на много хора!

Рецептата на д-р Шулц за профилактика!

Има тинктура, която в Германия се смята за най-доброто средство за предпазване от сърдечни пристъпи. Основната съставка е същата…

Ще ви трябват:

Кайенски пипер на прах;

1-3 броя пресен пипер;

50%-ов спирт или водка;

стъклена бутилка – 1 литър;

ръкавици.

Какво да направите:

За безопасност носете ръкавици.

Напълнете една четвърт от стъклената бутилка с лютивия червен пипер на прах. Изсипете толкова алкохол, колкото да покрие праха. Смесете пресните чушки с достатъчно количество алкохол в блендер. Вашата задача – да получите консистенция, която да е на обикновен сос (например кетчуп). Добавете този “сос” в бутилката с праха и алкохола.

Сега напълнете бутилката до върха с вода. Старателно разклатете няколко пъти на ден.

На втория ден сложете тинктурата на тъмно място в продължение на две седмици. След това я извадете от килера и прецедете. Полученият еликсир оставете да престоява 3 месеца. Съхранявайте тинктурата толкова дълго, колкото искате, но трябва да бъде на тъмно.

Препоръка от д-р Шулц.

Взимайте 5-10 капки тинктура на ден, ако имате проблеми със сърцето.

Вижте още: Направете си домашна детоксикация – вана за крака, която върши чудеса!

Също така не забравяйте, че кайенският червен пипер:

  • Има противоракови свойства;
  • Има благоприятен ефект върху храносмилателната система и стимулира производството на стомашен сок, помага при подуването на корема;
  • Има силни противоракови свойства. Особено се препоръчва за пациенти с диагноза “рак на белия дроб”. Съдържащият се в червения пипер капсаицин особено добре се справя с последиците от тютюнопушенето.

Е, вече сте готови да отидете до магазина и да си купите за в бъдеще това прекрасно лекарство! Ако сме на ваше място, ще го направим още днес!

И моля, споделете тази ценна информация с приятелите си! Кой знае, може би един ден ще спасите живота на някой близък.